Food & Drinks

Oche: dartcafe met unieke technologische gamefuncties en heerlijke bites

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties

One hundred and eighty! Er is een uniek concept geïntroduceerd in Nederland waar wij heel erg enthousiast van worden. Er is eindelijk een plek waar lekker eten, drinken en darten samenkomt: bij Oche Amsterdam. Dit dartcafe zal namelijk het bekende dartspel transformeren tot een social experience van hoog niveau. 

Oche Amsterdam: unieke dart-experience

Het vernieuwende concept is overgewaaid vanuit Oslo en AustraliëInmiddels zijn er ook al vestigingen in Brisbane, Götenburg en Miami. In de Utrechtsestraat in Amsterdam zal de ultieme dart experience geopend worden waarbij je wordt uitgenodigd om je telefoon weg te leggen.

Je kunt een private dart booth huren (tot 12 personen) waar je samen met je vrienden, collega’s, voetbalteam, familie of date op een interactieve manier tijdens het borrelen verschillende dart spellen kan spelen. Maar wat is er dan zo anders dan bij de ‘normale’ dartcafe’s?

Bij Oche heb je de traditionele dartborden, maar dan voorzien van elektronische nieuwe gamefuncties. Door deze toffe opties kun je meerdere games spelen en automatisch de scores bijhouden. Op deze manier kun je kennismaken met darten op de meest innovatie en gezellige manier.

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 4

Heerlijke hapjes en drankjes

Als je vooral komt om te borrelen en eten ben je bij Oche ook op de juiste plek. Je kunt tijdens het spelen namelijk genieten van heerlijke shared menus die met lokale producten zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen. Hij is de chef- consulant en o.a. voormalig chef- kok van Michelinsterren- restaurant De Hoefslag.

Ze hebben de gerechten natuurlijk zo samengesteld dat je alles met die ene vrije hand kunt eten. Oche zit in Amsterdam op het Rembrandtplein aan de Utrechtsestraat 11. Reserveren? Check de website van Oche.

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 2

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 3