Life

Open-minded dating app NousLib maakt spectaculaire entree in Nederland

nouslib-dating-app-lancering
Foto: Nouslib

Goed nieuws voor open-minded daters.  De spannende Franse dating app NousLib maakt zijn entree in Nederland. Deze app verenigt mensen met dezelfde interesses bij elkaar. Op 19 september viert NousLib dit nieuws met een sexy pop-up event in Bar Rouge, de Amsterdamse bar met Franse allure. Op deze dag zal de app ook live gaan en te gebruiken zijn voor alle Nederlanders.

NousLib komt naar Nederland

De pop-up experience, die ter ere van de lancering op 19 september geopend is voor publiek, biedt consumenten een kijkje in de wereld van de razend populaire dating app die singles en stellen aanmoedigt om hun seksualiteit te verkennen – zowel alleen als met hun partner en altijd met wederzijds vertrouwen en respect.

Om de kick-off in Nederland te vieren, zijn er in de pop-up opwindende games, kun je de app bekijken en ervaar je het effect van lustopwekkende hapjes. Daarnaast kun je deelnemen aan discussies en gesprekken over onder meer seks en het effect op de mentale gezondheid met sprekers Gwen van Poorten, Milou Deelen en Isabella Machinè.

nouslib-dating-app
Beelden van de nieuwe dating app NousLib

Een ander soort dating app

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en -apps door taboes te doorbreken. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het vooral om plezier én puurheid. Als koppel open je dan ook alleen samen een account, zodat het een eerlijk platform blijft. Geen complicaties, puur plezier.

CEO Alan Bento: “We kijken ontzettend uit naar de officiële lancering en de pop-up in Amsterdam. Nederland is na Frankrijk het eerste land waar we de app lanceren. We zijn benieuwd of Nederlanders echt voldoen aan hun ruimdenkende reputatie.”

Pop-up event

NousLib pop-up @ Bar Rouge
Singel 460, Amsterdam
Vrij toegankelijk voor publiek op 19 september van 13 uur-18 uur

Talks
14 uur – Isabella Machinè
16 uur – Milou Deelen
17.30 uur – Gwen van Poorten

Vanaf 19 september is NousLib officieel live en beschikbaar in Nederland.