Travel

Luxe hotel in IJsland zoekt fotograaf om Noorderlicht te fotograferen

hotel, ranga, noorderlicht, fotograaf

Ben jij een steengoede goede fotograaf? Droom je er van om het Noorderlicht met eigen ogen te aanschouwen? Dan is dit de ultieme baan voor jou! Het bekende IJslandse Hotel Rangá zoekt namelijk een ‘official Northern Lights Catcher’. Iemand die het Noorderlicht op z’n mooist kan fotograferen.

Tegen betaling het Noorderlicht aanschouwen

Dit is een baan waar de meeste mensen van dromen. Hotel Ranga geeft fotografen nu de kans om te solliciteren naar deze droombaan. Je krijgt een gratis kamer in het luxe hotel, drie maaltijden per dag en je vluchten worden ook nog eens betaald. Daarnaast krijg je de kans om IJsland op een unieke manier te verkennen.

Wat ze daarvoor terugverlangen? Prachtige foto’s en video’s van IJsland en het Noorderlicht. Dit willen ze gebruiken voor de social kanalen van het hotel. Uiteraard mag je de content zelf ook gebruiken voor je eigen socials.

noorderlicht, fotograaf, vacature, hotel

Voorwaarden van deze klus

Wat zijn de voorwaarden van deze klus? Ten eerste verwachten ze dat je drie hele weken beschikbaar bent. Van september tot en met oktober. Het is lastig om te voorspellen wanneer het Noorderlicht het beste te aanschouwen is, daarom zul je rekening moeten houden met een langere periode. Deze data zal in overleg worden bepaald.

Dit luxe hotel heeft een bijzonder observatorium, waardoor je naar de prachtige lucht kunt kijken. Zowel het Noorderlicht als de schitterende sterrenhemel is hier te aanschouwen. Je hebt er sterrenkijkers staan waarmee je lekker weg kunt dromen. Je kunt je hier aanmelden voor deze droomklus.