Women

Noor Omrani deelt pikante vakantiefoto in bikini in Dubai

noor-omrani-bikini-dubai

Noor Omrani, de mooiste voetbalvrouw van Nederland, heeft tijdens haar vakantie een zeer pikante foto gedeeld op Instagram. Na een lang hockeyseizoen was ze schijnbaar toe aan wat rust, wat haar heeft doen besluiten om op het strand van Dubai even tot rust te komen. Met zulke foto’s laat ze ons hart echter niet tot rust komen, want die maakt toch wel een sprongetje als zulke foto’s zomaar op je tijdlijn verschijnen!

Noor Omrani geniet van haar vakantie

Noor Omrani is bekend geworden als professionele hockeyspeelster en als het vriendje van Feyenoord rechtsback Marcus Pedersen. Noor heeft met haar club HC Den Bosch dit seizoen de Women’s Euro Hockey League gewonnen, het EK voor clubteams! Een waanzinnige knappe prestatie van de nog knappere Omrani. Als dat nog niet genoeg was, heeft haar vriendje, Marcus Pedersen, met Feyenoord het kampioenschap in de wacht gesleept.

Om het succesvolle seizoen te vieren besloten de twee tortelduifjes er dus even tussenuit te gaan en te genieten van de zon in Dubai. Dit resulteert dus in een prachtige Instagram foto op The Palm Jumeirah, een kunstmatige strand in Dubai in de vorm van een palmboom. In Dubai is natuurlijk genoeg te doen, maar wij zouden het zeker niet erg vinden als Noor haar resterende dagen op het strand doorbrengt en dat deelt met haar trouwe volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOOR OMRANI (@nooromrani)

Noor Omrani en Marcus Pedersen

Onlangs deelde Noor Omrani haar salaris en onthulde dat ze amper kon rondkomen. Dat zijn toch enkele van de voordelen van trouwen met rijke voetballers. Niet zo gek dus dat er veel mooie spelersvrouwen van Feyenoord spelers zijn. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat Marcus het grootste deel van de vakantie heeft bekostigd, gezien Noor’s haar financiële situatie.
Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Hoewel de meeste van ons zo’n luxe vakantie naar Dubai niet zo snel kunnen betalen, en al helemaal niet met zo’n mooie dame aan onze zij, kunnen we gelukkig nog wel een klein beetje meekrijgen van Noor haar avonturen in Dubai.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)