Women

Hockeyster Noor Omrani showt prachtlijf in bikini

noor-omrani-bikini-malediven-instagram

Noor Omrani is een van de grootste hockeytalenten van Nederland, en hanteert de hockeystick bij HC Den Bosch als geen ander. Deze sportieve dame traint keihard om aan de top te staan, maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning. Ze geniet op dit moment van zon, zee en strand op een paradijselijke eilandengroep, en daar heeft ze een paar jaloersmakende foto’s van gedeeld.

Vriendin van Feyenoord-speler Marcus Pedersen

Noor Omrani heeft een relatie met Feyenoord-speler Marcus Pedersen, die ze via Frank de Boer heeft leren kennen. De twee zijn dolgelukkig samen, maar ze hebben door hun sportieve en drukke leven weinig tijd om elkaar dagelijks te zien. De twee hebben daarom alles even opzij gegooid, en hebben de tijd genomen om lekker op vakantie te gaan. Het stel geniet van de paradijselijke omgeving die de Malediven te bieden heeft.

De hockeyster hoort zonder twijfel bij de mooiste spelersvrouwen van Feyenoord, en daar zijn veel van haar volgers op Instagram het mee eens. Als ze niet aan het trainen is dan vliegt ze de hele wereld over, want reizen is haar grote hobby. Zo was ze enige tijd geleden nog in Dubai te vinden, de stad waar veel influencers en beroemdheden komen, zoals Luna Stevens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

Noor Omrani neemt volgers op Instagram mee naar prachtig strand

Noor Omrani geniet op dit moment van een zonnige vakantie op de Malediven, en trakteert haar 50,1K volgers op een aantal foto’s waarop het paradijselijke oord is te zien. Ze straalt zelf ook op een kiekje waarop ze in zwemkleding poseert. De Instagram-post kan op veel likes en reacties rekenen, zo heeft Marijn Kuipers het bericht ook een duimpje gegeven.

De getalenteerde hockeyster heeft het prima naar haar zin in Nederland, maar ze is ook wel bereid om met Marcus Pedersen naar een ander land te verhuizen als hij voor een andere club gaat voetballen. Ze zou het liefste naar Spanje verhuizen, het land waar Jennifer Baldini vandaan komt. Zover is het echter nog niet, want het contact van Pedersen bij Feyenoord loopt tot 2026. Tot die tijd zoeken ze samen de zon op door middel van vakanties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)