Nokia 3310 met 4G en ondersteuning voor WhatsApp

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Verlang je terug naar de tijd dat je oud vertrouwde Nokia 3310 nog een standby tijd van een maand had en niet kapot te krijgen was, maar wil je ook je sociale leven in stand houden? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor je: er komt hoogstwaarschijnlijk een Nokia 3310 met 4G en ondersteuning voor WhatsApp!

Vorig jaar rond deze tijd maakte de Nokia 3310 zijn rentree, maar een hoop mensen bleken toch een beetje teleurgesteld. Er was – op het nieuwe jasje en kleurenscherm na – eigenlijk weinig veranderd.

Nokia 3310 met 4G en ondersteuning voor WhatsApp 01

HMD Global heeft daarom aangekondigd om met een re-release van de Nokia 3310 te komen die alles heeft wat je hartje begeert. Een camera, 4G, micro SD-kaart-ingang en een aansluiting voor je koptelefoon.

Het toestel komt vooralsnog alleen in China uit, maar de verwachting is dat het toestel uiteindelijk ook naar Europa komt. Het toestel zal draaien op YunOS, een OS dat gebaseerd is op Android en dus ook apps kan draaien.

Nog eventjes wachten dus, maar dan kan je met je 3310 straks gewoon op Instagram, Snapchat en WhatsApp!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...