Media

Foto: Nina Warink, het vriendinnetje van Kalvijn, werkt tegenwoordig in bikini

Nina Warink
(Foto: Instagram @ninawarink)

Kookboekenschrijfster en YouTuber Nina Warink is door haar vele activiteiten op de socials inmiddels een bekende influencer geworden. Het is dus niet gek dat ze regelmatig wordt gevraagd om een fotoshoot te doen voor bekende kledingmerken. Nina combineert haar werk graag met de nodige ontspanning. Ze op dit moment op een ‘workation’, ze heeft hiervoor haar bikini aangetrokken, want ze is op een zonnige werkplek.

Kookboeken en YouTube

Nina Warink wist het grote publiek te bereiken met haar populaire YouTube-kanaal. Toen ze in 2018 startte met het plaatsen van filmpjes was ze nog niet zo bekend. Dit veranderde toen ze een relatie kreeg met de populaire YouTuber Kalvijn. Vanaf dat moment steeg het aantal volgers en had ze binnen een jaar ruim 100.000 abonnees. Het gebeurt vaker dat een influencer in populariteit stijgt door een relatie met een andere bekende influencer, zoals bij Jade Anna het geval is.

Nina heeft een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Ze presenteerde in 2018 het populaire kookprogramma Nina Kookt op YouTube-kanaal Concentrate Velvet. Daarnaast schrijft ze kookboeken en acteert ze in films, zo was ze in 2021 te zien in de bioscoopfilm Just Say Yes. Ze was een jaar later te zien in tv-programma Hunted VIPS waarin ze op de vlucht was. Sinds 2022 heeft ze een podcast waarin ze samen met Sophie Milzink de laatste trends bespreekt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

Nina Warink trekt bikini aan voor haar werk op Instagram

Haar podcast Vrouwmibo is een daverend succes en was vorig jaar nog genomineerd voor een prijs bij de Dutch Podcast Awards 2022 in de categorie Lifestyle. Het is niet de eerste keer dat de influencer/schrijfster voor de winst gaat, want ze mocht in 2021 tijdens de FHM500 Awards de titel Social Media Queen in ontvangst nemen. Deze prijs werd vorig jaar in ontvangst genomen door Marijn Kuipers.

Op de onderstaande foto is Nina Warink te zien op haar ‘workation’. Ze heeft haar kantoor naar het zonnige Mallorca verplaatst, de ideale locatie om werk en plezier te combineren. Ze heeft haar dagelijkse kloffie ingeruild voor een zomerse bikini. In de caption staat te lezen dat ze momenteel werkt in een hittegolf. Er zullen vast een hoop mensen zijn die een gevoel van jaloezie niet kunnen onderdrukken bij het zien van dit kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)