Nina Warink maakt volgers wild met fotos in pikante bruidslingerie
Women

Nina Warink maakt volgers wild met foto’s in pikante bruidslingerie

Nina Warink is een van de mooiste vrouwen van Nederland, en deelt regelmatig zinnenprikkelende kiekjes met haar volgers op social media. De knappe brunette is de laatste tijd het gesprek van de dag, en daar doet ze nog een schepje bovenop door wereldkundig te maken dat ze een samenwerking met een bekend lingeriemerk is aangegaan. De foto’s liegen er niet om, Nina ziet er waanzinnig mooi uit in bruidslingerie.

Samenwerking met bekend lingeriemerk

Nina hoeft niet veel moeite te doen om alle aandacht op zich te vestigen, want ze is een prachtige verschijning. Ze plaatste recentelijk een bikini-foto op Instagram waarmee ze aan haar volgers liet weten dat ze helemaal klaar is voor de zomer, en dat leverde talloze likes en reacties op. De brunette heeft een mooi figuur, en dat ontgaat merken zoals Hunkemöller ook niet, dat is het lingeriemerk waar Lies Zhara ook eerder mee heeft samengewerkt.

Ze hebben Nina Warink benaderd om een bruidslijn te showen, en de resultaten zijn verbluffend. De bekende YouTuber weet net zoals tv-kok Miljuschka Witzenhausen alle zintuigen te prikkelen, want buiten het feit dat Nina weet hoe ze er oogstrelend uit moet zien, weet ze ook tongstrelende gerechten te maken. Deze recepten heeft ze samengevoegd in meerdere succesvolle kookboeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

Nina Warink showt bruidslingerie op Instagram

Nina Warink weet hoe ze de aandacht van haar 585K volgers vast moet houden, en dat doet ze vaak met foto’s die niets aan de verbeelding overlaten. Zo was ze enige tijd geleden te bewonderen toen ze in lingerie achter het aanrecht stond. Op de onderstaande foto’s zien we de knappe brunette terwijl ze een setje van de Bridal-collectie van Hunkemöller draagt.

In de caption kunnen we lezen dat ze trots is op de samenwerking. Ze ziet eruit als de perfecte bruid, en weet het setje van het lingeriemerk perfect tot zijn recht te brengen. De YouTuber/schrijfster doet het prima als model, en laat wederom zien waarom ze tot de mooiste brunettes van ons land behoort. Nina Warink ziet er weer uit om door een trouwringetje te halen, daar zullen haar vele fans het unaniem over eens zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)