Women

Nina Warink showt dat ze klaar is voor de zomer met bikini-foto op Instagram

Nina Warink

Nina Warink is een van de mooiste brunettes van ons land, en heeft een neusje voor culinaire hoogstandjes. Ze weet lekker eten zonder enige moeite te combineren met een gezonde levensstijl, en dat is terug te zien in haar figuur. De lente is haar favoriete seizoen, en ze besloot het begin van dit seizoen te vieren door een foto op Instagram te plaatsen waarop ze in bikini is te zien.

YouTube en kookboeken

Dat vrouwelijke schoonheid en koken een prima combinatie is, konden we eerder zien aan de stralende foto’s van Miljuschka. In het geval van Nina Warink begon het allemaal op YouTube. Ze begon eerst met het posten van Instagram-posts, waarna ze in 2018 een YouTube-kanaal begon. Ze plaatste kookvideo’s, die uitermate populair werden. Binnen een jaar had de knappe brunette al ruim 100.000 abonnees, op het moment van schrijven zijn dat er maar liefst 148.000.

Haar succes op social media bracht haar op nieuwe ideeën, waarna ze in 2020 haar eerste kookboek in eigen beheer uitbracht. ‘Mijn tweede liefde’ werd een succes, waarna ze een jaar later het boek ‘Simpel & Sexy’ uitbracht. Daarnaast was ze in datzelfde jaar te zien in een bioscoopfilm, en werd ze door FHM uitgeroepen tot Social Media Queen van het jaar, de titel die nu in handen is van Marijn Kuipers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

Nina Warink viert de lente in bikini op Instagram

Inmiddels is Nina Warink een gevestigde naam in bekend Nederland, en staat ze regelmatig voor de camera. Zo was ze vorig jaar te zien in het nieuwe seizoen van Hunted VIPS, en heeft ze een indringende documentaire gemaakt over oogziekte ADOA, ze is ambassadeur van de Cure ADOA Foundation. Nina maakt ook podcasts, in Vrouwmibo is ze samen met Sophie Milzink te horen.

Op de onderstaande foto zien we Nina Warink uitdagend poseren in een bikini. In de caption staat te lezen dat ze blij is dat haar favoriete seizoen is aangebroken, en heeft haar bikini weer uit de kast getrokken. Het is niet de eerste keer dat Nina een bikini-foto in haar keuken maakt, ze plaatste vorig jaar zomer ook een foto waarop ze in pikante lingerie achter het aanrecht poseert. Deze alleskunner weet in ieder geval hoe ze de aandacht van haar 585K volgers vast moet houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)