nikkie, plessen, vermogen
Geld & Carrière

Multimiljonair Nikkie Plessen: zo rijk is de blonde Dragons’ Den

Nikkie Plessen timmert al lang aan de weg. Ze begon als soapster maar groeide al snel uit tot een toponderneemster. Ze heeft meerdere ondernemingen en we schreven onlangs al over het absurde bedrag wat ze per Instagram samenwerking pakt. Maar wat is het volledige vermogen van Nikkie Plessen?

Het vermogen van Nikkie Plessen

De inmiddels 35-jarige Plessen begon als soapie in Onderweg naar morgen. Daarna ging ze snel naar Goede tijden, slechte tijden en speelde in meerdere films. Momenteel is ze model, eigenaar van meerdere bedrijven en presentatrice. Daarnaast is ze een van de Dragons’ Dens. Met al deze werkzaamheden heeft ze een flink vermogen opgebouwd.

Haar kledingmerk NIKKIE wordt internationaal verkocht, heeft diverse brandstores, en is uitgebreid met kleding voor mannen en kinderen en boekt record na record. Vorig jaar schatte Quote haar vermogen op €28 miljoen, een bedrag dat haar een plekje gaf in de Quotes Top 100 Jonge Miljonairs. Chapeau!

Aftikken per insta post

Zoals elke influencers sluit ze sponsordeals af met merken en promoot deze op haar profiel. RTL Boulevard liet weten dat ze ongeveer €30.000 euro per gesponsorde deal vraagt. Met een beetje research zie je toch minimaal 2 tot 3 gesponsorde deals per week in haar feed. Dat is goed harken voor Nikkie.

Geen wonder dat deze succesvolle zakenvrouw tegenwoordig in het programma Dragons’ Den zit. In dit programma mogen start-ups zichzelf pitchen om een investering binnen te halen. Naast Nikkie bestaat het panel uit de andere topondernemers Won Yip, Michel Perridon, Shawn Harris en Pieter Schoen.