nikkie, plessen, vermogen, instagram ,post
Geld & Carrière

Dit is het absurde bedrag wat Nikkie Plessen per Instagram post vraagt

Nikkie Plessen is de laatste jaren uitgegroeid tot een toponderneemster. Ze heeft inmiddels een mode-imperium, is investeerder en is een van de grootste influencers van Nederland. De blonde schone heeft inmiddels meer dan een half miljoen volgers. Om Nikkie iets te laten promoten moet je dus ook flink in de buidel tasten.

Nikkie Plessen gaat lekker

De inmiddels 35-jarige Plessen begon als soapie in Onderweg naar morgen. Daarna ging ze snel naar Goede tijden, slechte tijden en speelde in meerdere films. Inmiddels is ze mode-ontwerpster, model en onderneemster. Ze is van alle markten thuis en schuift ook nog wel eens aan bij RTL Boulevard. Waar haalt ze de tijd vandaan?

Ook zit ze in het televisieprogramma Dragon’s Den, waar ze investeert in start-ups. Nikkie Plessen heeft een mega vermogen weten op te bouwen en is zich erg bewust van haar waarde. Dat is ook goed te zijn aan de bedragen die ze vraagt per gesponsorde deal op Instagram.

Dit vraagt Nikkie Plessen per Instagram post

Je ziet Nikkie Plessen regelmatig voorbij komen op sociale media. Van mode shoots, vakanties tot haar gezinsleven. Ze deelt veel persoonlijke dingen op haar social kanalen en doet hier en daar een gesponsorde post. Om in de feed van Nikkie te verschijnen moet je een flink bedrag aftikken.

Zoals elke influencers sluit ze sponsordeals af met merken en promoot deze op haar profiel. RTL Boulevard liet weten dat ze ongeveer €30.000 euro per gesponsorde deal vraagt. Met een beetje research zie je toch minimaal 2 tot 3 gesponsorde deals per week. Dan zit je in een gemiddelde week al op €90.000 euro. Kassa!

Lees ook: Dit is het totale vermogen van Nikkie Plessen.