Women

De blonde Nikki Prein heeft alles waar een man van droomt

nikki prein

De bloedmooie Nikkie Prein is het exacte betoverende plaatje wat je voor je ziet als je denkt aan de winnares van een missverkiezing. De mooie blondine heeft het aardig ver weten te schoppen in het wereldje van de schoonheidskoninginnen, wij vinden daarom dat ze extra in de schijnwerpers gezet mag worden.

Horeca-dame en Miss Beauty of the Netherlands

De 24-jarige Nikkie Prein is behalve erg aantrekkelijk ook erg slim. Ze heeft horeca manager ondernemer gestudeerd, en werd Nederlands kampioen gastvrouw. Het winnen zit haar in het bloed, want ze wist de afgelopen jaren nog meer prijzen in de wacht te slepen. Ze werd in 2019 Miss beauty of Gelderland en vervolgens ook Miss Beauty of the Netherlands.

Miss Beauty of Gelderland wordt dit jaar georganiseerd door de mooie Nikki, dit doet ze samen met Matilde Verhagen, die er ook mag wezen. We kunnen wel vaststellen dat horeca en missverkiezingen bij Nikki Prein in het bloed zitten. Misschien kan ze eens op bezoek gaan bij de 10 beeldschone finalisten van Miss Nederland 2022. Wij zien de foto’s graag verschijnen.

Nikki Prein is de mooiste koningin op Instagram

Miss FHM500, Abbey Hoes, mocht onlangs een fotoshoot meemaken van het mannenblad, maar ook Nikki heeft voor FHM voor de camera gestaan. De blondine ziet er fantastisch uit, en ze weet precies hoe ze voor een camera moet poseren. Wij vinden het meer dan terecht dat ze meerdere keren een kroon op haar mooie hoofd mocht ontvangen. Nikki is een winnares waar we veel meer van willen zien.

Gelukkig heeft deze drukke dame ook nog tijd om haar goedgevulde Instagram-account regelmatig bij te werken. We zien jaloersmakende foto’s waarop ze de mooiste plekken op aarde bezoekt. Zou ze in het vliegtuig een lekkere cocktail van stewardess Chelsey Emily hebben gekregen? Wij laten jullie graag kennismaken met de aantrekkelijke Nikki, dus bewonder haar mooiste Instagram foto’s maar eens goed.