Night on Earth Netflix komt opnieuw met adembenemende natuurdocumentaire
Film & Serie

Night on Earth: Netflix komt opnieuw met adembenemende natuurdocumentaire

Eerder kwam Netflix al met het baanbrekende Our Planet. Eind deze maand komt de streamingdienst met wederom een geweldige natuurdocumentaire. De eerste trailer belooft namelijk heel veel bijzondere beelden, geschoten met next level camera’s.

Night on Earth gaat zoals je al verwacht over de natuur tijdens de nacht. Terwijl wij slapen gebeuren er namelijk hele bijzondere dingen. Als je altijd al hebt willen weten wat dieren allemaal uitspoken als wij aan het slapen zijn is dit de perfecte docu voor jou.

Hulde voor de makers die alles zo bijzonder in beeld hebben weten te brengen. Overdag is het natuurlijk al een hele lastige taak om de dieren te filmen, maar in de nacht is dit nog stukken lastiger. Ze hebben de beste van de beste camera’s gebruikt, inclusief infrarood, om zelfs onder water te kunnen filmen.

De Netflix serie bestaat uit zes afleveringen. Elke aflevering staat in het teken van een ander thema. De laatste aflevering is helemaal uniek. Je krijgt namelijk van zonsondergang tot zonsopgang een hele nacht te zien. Hierbij filmen ze verschillende dieren van over de hele wereld. Night on Earth zal vanaf 29 januari op Netflix verschijnen. Bekijk de spectaculaire trailer alvast hieronder: