La Casa de Papel dropt nieuwe trailer en El Profesor
Film & Serie

Nieuwe trailer La Casa de Papel: El Profesor komt met intrigerende mededeling

Het derde seizoen van La Casa de Papel verschijnt over iets meer dan twee maandjes – op 19 juli om precies te zijn – en om ons weer lekker in de stemming te krijgen voor het komende seizoen heeft Netflix zojuist een intrigerende teaser gereleased!

In de teaser zien we El Profesor die op een ingesproken videoboodschap de kijker toespreekt en aan de wereld verklaart dat ze terug zijn. De reden? Iemand uit de groep is opgepakt en zit opgesloten.

El Profesor geeft aan dat ze niet de intentie hadden om terug te keren, maar dat ze nu geen keuze hebben. De vibe van de trailer sluit aan op het gecreëerde gevoel dat de groep overvallers niks verkeerd heeft gedaan en aan de kant van het volk staat.

En nu, nu zit één van hun groepsleden opgesloten op een nog onbekende locatie. “Maar met het oog op de situatie, zijn we gedwongen om te reageren. En deze keer wordt het groots!”, aldus El Profesor.

Omcirkel 19 juli nog maar eens goed in je agenda als je dat nog niet gedaan had. Want seizoen 3 gaat heel erg dik worden! En na het zien van deze trailer willen we eigenlijk niet meer wachten…

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=xd9NFsGBW6k” parameters=”cc_load_policy=1″]