call of duty vanguard
Tech

Activision brengt eerste trailer van Call Of Duty Vanguard uit

Wij houden nou eenmaal van games, daarom mochten we je dit nieuwtje niet onthouden. Activision heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de nieuwste Call of Duty Vanguard game, waarmee officieel de volgende game in de franchise wordt aangekondigd na een reeks leaks. Fans van de CoD franchise mogen zich op 19 augustus klaarmaken voor de allereerste blik op de nieuwste game.

Eerste beelden Call of Duty Vanguard

Tijdens een speciaal evenement in Call of Duty: Warzone genaamd de Battle of Verdansk zal Vanguard officieel bekend gemaakt worden. Fans van de populaire gamemode hebben dus iets om naar uit te kijken. In de eerste trailer wordt geopend met een montage van allerlei slagvelden die zich specifiek richten op locaties uit de Tweede Wereldoorlog.

Zo zie je als kijker een sluipschuttersnest dat zich in of nabij Rusland lijkt te bevinden, een slagveld in de woestijn, een Duits bos en een strand bezaaid met verwoestte vliegtuigen. In elk van de gebieden zie je ergens in beeld een gezicht voorbij komen, wat waarschijnlijk duidt op enkele van de personages. In de vorige ‘Call of Duty Cold War’ werd Amsterdam nog als bespeelbaar strijdtoneel geïntroduceerd.

Eerste beelden Call of Duty Vanguard

Indrukwekkende Locaties

Ook lijkt de trailer sterk te impliceren dat de game is op elk front van de oorlog gaat afspelen. Het oostfront, het westfront, Noord-Afrika en de Stille Oceaan – iets wat Activision en het Call of Duty Vanguard team hebben geteased de afgelopen dagen. Het ziet ernaar uit dat Activision en ontwikkelaar Sledgehammer Games op 19 augustus om 13:30 uur meer informatie over de game zullen aankondigen.

De game zal, net zoals bij vorige versies is gedaan, onthuld worden in de populaire gamemodus Call of Duty: Warzone. Nog meer goed nieuws is dat de game gedraaid zal worden op dezelfde engine die is gebruikt bij Call of Duty: Modern Warfare. Deze informatie is voorlopig het laatste wat wij kunnen geven. Toch hoeven gamers nog maar twee dagen te wachten op de aankondiging van deze ogenschijnlijk geweldige game.