Kerstfilms netflix 2020
Film & Serie

5 nieuwe kerstfilms op Netflix die je absoluut gezien moet hebben

Ben jij een van die mensen bent die in de avond met een warme kop chocolademelk naar een kerstfilm gaat kijken? Dan ben je niet de enige. Kerstfilms zijn al jaren een van de hoogtepunten van het winterseizoen. Ze zijn zo populair, omdat kijkers kunnen ontsnappen aan de realiteit. Zeker als je bedenkt dat we al maanden in een wereldwijde pandemie zitten.

Beste Kerstfilms 2020

Of je nou op zoek bent naar een kerstklassieker of een verborgen juweeltje wat nog ontdekt moet worden, dit zijn de beste 5 nieuwe kerstfilms om deze feestdagen te bekijken op Netflix.

1. Alien Xmas (20 November)

Wanneer een ras van bloeddorstige aliens de zwaartekracht van de aarde proberen te stelen om alles op de planeet te veroveren, kan alleen de cadeau-gevende geest van Kerstmis en een kleine alien genaamd X de wereld redden.

2. Christmas Crossfire (4 December)

Na een liefdevolle nacht haalt Edda Sam over om met de kerstman naar haar geboortedorp te gaan, waar ze al vijf jaar niet is geweest. De reis voert hen naar de onbekende, lege provincie. Het stel raakt uit elkaar en komt onverwachts in een gevecht terecht. Als Edda en Sam elkaar weer vinden, proberen ze samen te overleven in een totaal veranderde wereld.

https://youtu.be/NiZeMNPNrDw

3. Over Christmas (27 November)

De aan lager wal geraakte Basti (Luke Mockridge) is niet in een feeststemming als hij thuiskomt voor de feestdagen. En dan heeft zijn familie ook een aantal onaangename verrassingen in petto. Gelukkig krijgt hij steun van een aantal mensen.

4. Angela’s Christmas Wish (1 December)

Angela’s Christmas Wish is een vervolg op de zeer populaire Angela’s Christmas. Het is een hartverwarmend verhaal over een vastberaden meisje die haar familie wilt herenigen voor Kerstmis.

5. El Camino Christmas

Hoewel dit geen nieuwe Kerstfilm is, mag deze niet in de lijst ontbreken. Eric komt naar El Camino op zoek naar zijn onbekende vader. Hij wordt lastiggevallen, geslagen en gevangen gezet door een dronken lokale agent. Het resulteert in een gijzeling op Kerstavond.