james bond no time to die
Film & Serie

Nieuwe James Bond ‘No Time To Die’ krijgt definitieve releasedatum

Na meer dan 18 maanden vertraging lijkt James Bond film eindelijk op het witte doek te verschijnen. De producenten hebben eindelijk de datum voor de langverwachte release van de film bevestigd. De nieuwe Bond film is iets waar wij altijd erg naar uitkijken. Als fans van de Bond films mochten we je dit grote nieuws niet onthouden.

James Bond No Time To Die

De nieuwe James Bond zou aanvankelijk in april 2020 al in de bioscoop verschijnen. Het was de eerste grote film die het slachtoffer werd van de COVID-19-pandemie. Sindsdien zijn er een aantal uitgestelde release datums geweest en vervolgens weer uitgesteld. Dit zorgde voor veel frustratie bij de fans. Nu lijkt het eindelijk zover.

In plaats van in de voetsporen te treden van andere grote films zoals Wonder Woman 1984 en Black Widow, die op streaming platforms als Disney+ en Amazon Prime verschenen, hebben de producenten duidelijk gemaakt dat de film slechts één keer zal worden uitgebracht, en wel alleen in de bioscoop.

james bond no time to die

Het lijkt erop dat de tijd eindelijk is gekomen, met een premièredatum voor No Time To Die die gisteravond werd bevestigd op sociale media. Fans hoeven nog maar heel even te wachten. Het laatste optreden van Daniel Craig als geheim agent 007 zal op 30 september voor het grote publiek in de bioscoop te zien zijn.

Het Verhaal

Aangezien we al 18 maanden aan het wachten zijn op de film is het begrijpelijk dat je geheugen even moet worden opgefrist. No Time To Die speelt zich af vijf jaar na de gebeurtenissen uit de Spectre film. James Bond leidt op dat moment een teruggetrokken leven in Jamaica, weg van de geheime dienst.

Dan wordt hij benaderd door oude bekende Felix Leiter (Jeffrey Wright) over een zaak van een vermiste wetenschapper. Het blijkt al snel dat de wetenschapper ontvoerd is. In zijn onderzoek stuit Bond op het spoor van “een mysterieuze schurk die in het bezit is van gevaarlijke technologie.”