Singles zetten de nacht op stelten met een nieuwe datingstrategie Inner Circle
Life

Singles zetten de nacht op stelten met een nieuwe datingstrategie

Je wist waarschijnlijk best wel dat dit je een keer op dit punt aan zou komen. Als je single bent en hoopt dat je een paar dates kunt scoren nu de nachten langer worden, zul je de boel toch echt eens flink moeten opschudden. Je bent toch wel klaar met dat half uurtje swipen voor het slapengaan en die saaie appconversaties? Ze brengen je gewoon niet waar je naar op zoek bent. Hoogste tijd om hier iets aan te doen.

Laten we ons richten op de zomer van 2022

Het is hoog tijd om het geluk af te dwingen en het lot van jouw liefdesleven in eigen hand te nemen. We stellen voor dat je eens iets nieuws probeert; verwijder de apps die je nu gebruikt en begin gewoon met een schone lei. Wat dacht je van een verse start met Inner Circle?

Inner Circle is al een tijdje de underdog van de Nederlandse dating scene. En wat je ook hebt gehoord, de app is helemaal gratis te gebruiken. De ontwikkelaars van de app zijn druk bezig geweest om opties toe te voegen die jou een persoonlijke ervaring geven. Ben je dus klaar met al die onpersoonlijke dating apps? Dan is het de hoogste tijd om Inner Circle te proberen.

De timing is namelijk perfect. Wij hebben de redenen voor je op een rijtje gezet.

inner-circle-app

Een extra uur zon: een extra uur daten

Inner Circle draait om offline afspreken. Best vreemd, als je bedenkt dat we het over een dating app hebben, toch? Maar deze app zorgt ervoor dat jij jouw matches in het echt gaat ontmoeten. En dat doen ze niet alleen maar door je de beste plekken aan te bevelen en je met andere singles te matchen op basis van de plaatsen waar jullie beiden graag komen (wat ze trouwens wel heel goed doen).

Maar ook met de vetste singles party’s waar je mensen op een natuurlijke en relaxte manier kunt ontmoeten. Wat er binnenkort op het menu staat? Een tof feestje in het Stedelijk museum, happy hours na werk in Rotterdam en een wijnproeverij bij Chateau. Meld je nu aan als je niets wilt missen.

Benut jouw tijd goed

Maar het opvallende verschil met andere apps zijn eigenlijk juist de kleine functies, en die zorgen ervoor dat deze app veel beter is dan de rest. Elk member wordt gescreend -niet om te checken of ze knap o rijk zijn- maar zodat je er zeker van kunt zijn dat ze serieus met hun liefdesleven bezig zijn. Daarnaast vind je alleen volledige profielen met goede foto’s en het algoritme laat je alleen profielen zien waarmee je de meeste overeenkomsten hebt. Geen tijd meer te verspillen. Dit is de hemel voor singles.

Dus wat denk je ervan? Klaar om deze zomer in het echt te daten? Dachten we al. Meld je hier aan bij Inner Circle.