Nieuwe beelden van de overval op Arsenal spelers laten zien hoe koel Kolašinac was
Media

Nieuwe beelden van de overval op Arsenal spelers laten zien hoe koel Kolašinac was

Een tijd geleden probeerden twee gasten op scooters de Arsenal-spelers Mesut Ozil en Sead Kolašinac te beroven. Mesut Ozil was uiteraard doodsbang (meer dan terecht natuurlijk). Maar gelukkig had hij de Bosnische sloper Kolašinac bij zich. De verdediger van Arsenal bleef namelijk ijskoud en joeg de overvallers weg.

Er zijn nu nieuwe beelden gevonden waarbij je niet voor mogelijk houdt hoe relaxed de Bosniër bleef. Hij is opgegroeid in de oorlog en heeft wellicht meer van dit soort enge momenten in zijn leven meegemaakt. De twee idioten op de scooter verschijnen voor de voetballers en een van hen trek direct een mes. Kolašinac verrekt geen spier en blijft staan als een echte baas.

Godzijdank is dit allemaal goed afgelopen. Toch willen we Kolašinac extra in het zonnetje zetten na het zien van deze beelden. Wat een enorme eindbaas is dit zeg. Hopelijk kan hij zich voortaan weer lekker focussen op voetballen. Arsenal draait namelijk alles behalve goed en heeft de spelers hard nodig. Check de video hieronder: