Nieuw op Netflix, Week 11
Film & Serie

Nieuw op Netflix: het beste aanbod in week 11 2021

We zijn alweer toegekomen aan de Nieuw op Netflix week 11 van 2021. De Amerikaanse streamingdienst helpt ons graag de lockdown door met een berg aan nieuwe series en films. Genoeg redenen om toch na 21:00 uur binnen te blijven. Welke titel ga je als eerste checken vanuit je relaxstoel?

Nieuw op Netflix: week 11

In maart kun je gaan kijken naar in totaal 61 nieuwe series en films. Daar zitten onder andere gloednieuwe Netflix Originals tussen, maar ook bekende titels. Zo kan je deze week eindelijk genieten van het langverwachte zevende seizoen van The Blacklist. Dat wordt veel kijken dus.

Daarnaast komt de populaire streamingdienst nog met een aantal komedies en documentaires, waaronder eentje over de hiphoplegende The Notorious B.I.G. (Biggie: I Got A Story To Tell) Hieronder vind je het complete overzicht met het nieuwe aanbod die je écht niet mag missen.

Nieuw op Netflix, Week 11

Sky Rojo

De verwachtingen voor de nieuwe serie zijn hooggespannen. Alex Pína, de schrijver van onder meer de hitserie La Casa de Papel, nam Sky Rojo namelijk voor zijn rekening. Het verhaal gaat over drie gekwelde vrouwen, die besluiten hun pooier en zijn handlangers te ontvluchten. Vanaf vrijdag 19 maart is deze spannende serie te zien op de streamingdienst.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

De fantastische documentaireserie toont de kijkers een unieke kijk achter de schermen. Van alle F1-coureurs van 2020 tot hun coaches en sponsoren tot mensen die aan de racewagens meehelpen; bij de wereld van Formule 1 zijn ongelooflijk veel mensen betrokken. Seizoen 3 zal het veelbewogen jaar van 2020 laten zien. Vanaf 19 maart te streamen op Netflix.

Relic

De Australische film volgt het verhaal van Edna, de weduwe en matriarch van de familie. Wanneer Edna verdwijnt, besluiten haar dochter Kay en kleindochter Sam naar het afgelegen familiehuis af te reizen om haar te zoeken. Echter, als Edna plotseling weer opduikt, blijkt zich niets te kunnen herinneren. Wat speelt hier? Op woensdag 17 maart komen we er achter.

Nieuw op Netflix, Week 11

Vice

Vice volgt het waargebeurde verhaal van Dick Cheney. Sorry, wie? Cheney was één van de machtigste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Hij was namelijk vice-president van George W. Bush tussen 2001 en 2009. De acteur Christian Bale is voor zijn rol compleet getransformeerd. De komediefilm is op 16 maart nieuw op Netflix.