nieuw op netflix april 2021
Film & Serie

Nieuw op Netflix April 2021: dé beste series en films

Dit is nieuw op Netflix april 2021. In maart verschenen er veel leuke titels op de Amerikaanse streamingdienst. We weten inmiddels dat de populaire streamingdienst ons graag door de lockdown helpt met een berg aan nieuwe series en films. Genoeg redenen om na 21:00 uur binnen te blijven. Graag helpen we je op de hoogte te blijven van de beste series en films, elke maand weer. Welke titel ga je als eerste streamen vanuit je chill stoel?

Nieuw op Netflix april 2021

De beste series en films van nieuw op Netflix april 2021 verschillen van elkaar, wat het een gevarieerde lijst maakt betreft genres en verhaallijnen. Of je nu fan bent van actie, misdaad of gewoon een heel groot liefhebber bent van sciencefiction: we hebben het allemaal voor je in petto.

Daarnaast komt Netflix nog met een aantal komedies en documentaires, waaronder eentje over de Nederlandse popartiest Snelle. Dus genoeg knallers van series en films om de maand door te komen. Hieronder vind je het complete overzicht met het nieuwe aanbod die je écht niet mag missen.

Nieuw op Netflix April 2021, Snelle zonder jas naar buiten

Snelle: zonder jas naar buiten

De verwachtingen voor de openhartige documentaire over de Nederlandse popartiest, die eigenlijk Lars Bos heet, zijn hooggespannen. In de documentaire Snelle: zonder jas naar buiten volgen we het verhaal hoe een underdog in een korte tijd met zijn muziek de harten van duizenden fans heeft veroverd. Vanaf 16 april is de docu te zien op de streamingdienst.

Concrete Cowboy

Concrete Cowboy is de nieuwe dramafilm van Netflix. De film vertelt het verhaal van een rebelse tiener, die de zomer moet doorbrengen bij zijn vader (Idris Elba). Hier ontdekt hij de levendige cowboycultuur in het Amerikaanse Philadelphia. Deze subcultuur biedt een geborgen plek voor de buurtbewoners die vooral in armoede leven. Vanaf 2 april te streamen.

Madame Claude

De Franse film Madame Claude gaat over de gelijknamige persoon uit de Franse geschiedenis. Het was namelijk de bijnaam van Fernande Grudet. De invloed van Madame Claude reikt in het Parijs van de jaren 60 verder dan de wereld van sekswerk, tot een welgestelde jonge vrouw de boel dreigt te veranderen. Madame Claude is vanaf 2 april te zien op de streamingdienst.

The Serpent

De veelgeprezen hitserie The Serpent gaat over Charles Sobhraj (Tahar Rahim). In de jaren 70 werd hij gezien als de meedogenloze moordenaar. Hij aasde op jonge westerse reizigers die de reisroute ‘hippie trail’ van Zuid-Azië verkenden. De dramaserie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en bestaat uit acht afleveringen. Vanaf 2 april te bewonderen op Netflix.

Shadow and Bone

Nieuw op Netflix april 2021: Shadow and Bone. Deze fantasyserie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Leigh Bardugo. Daarbij wordt de kijker meegenomen naar een zelf bedacht universum. In deze mystieke wereld wonen mensen die een speciaal soort magie gebruiken dat small science wordt genoemd. Wil je meer weten over deze serie? Klik dan hier.

This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist

De true-crime documentaire This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist gaat over één van de grootste kunstroven uit de geschiedenis. In 1990 wisten twee mannen verkleed als politieagenten een museum in Boston binnen te komen om vervolgens miljoenen aan kunst te stelen. Vanaf 7 april te zien op de beste streamingdienst. Hieronder is de trailer te bekijken.

Hasta el cielo

In de Spaanse actiefilm Hasta el cielo volgen we het verhaal van Ángel (Miguel Herrán). Hij is een monteur uit een Madrileense buitenwijk en valt als een blok voor de beeldschone Estrella (Carolina Yuste). Op een gegeven moment raakt Ángel betrokken bij een reeks overvallen en wordt hij ook doelwit van een gedreven detective. Vanaf 2 april te checken op Netflix.

Nieuw op Netflix April 2021

Deze knallers van nieuw op Netflix april 2021 zijn iedere minuut van je tijd waard. Ben je benieuwd naar welke leuke titels werden uitgebracht op de streamingdienst in maart 2021? Bekijk dan dit artikel.