Women

Nicolette Kluijver barst bijna uit haar topje op feestelijke verjaardag foto’s

nicolette-kluijver-topje-verjaardag-fotos
(Foto: BSR)

Nicolette Kluijver weet precies hoe ze het internet moet veroveren. De presentatrice zorgde onlangs voor opwinding toen ze op Instagram een foto plaatste waarop ze een Playboy magazine vasthield. Haar volgers waren hoopvol op een rentree in het mannenblad. Het bleek helaas om een throwback te gaan, maar de foto’s die ze recentelijk deelde maken het meer dan goed.

Nicolette Kluijver zorgt voor opwinding

Nicolette Kluijver mocht gisteren dan wel 39 kaarsjes uitblazen, maar laat tegelijkertijd zien dat ze nog altijd perfect in shape is. De laatste tijd deelt deze prachtige dame sowieso steeds vaker mooie foto’s met ons. Zo verscheen er een prachtige fotoshoot van haar in VROUW, waarvoor ze haar mooiste lingerie aantrok. Daarmee bewees Nicolette maar weer eens dat leeftijd slechts een getal is.

Gisteren was Nicolette dus jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Op Instagram verschenen foto’s van haar Dennis Weering tijdens een poolparty. Hoe en wat weten we niet precies, maar waarschijnlijk gaat het om een throwback. Samen presenteerden ze namelijk jarenlang Expeditie Robinson en hebben daar blijkbaar een goede vriendschap aan overgehouden. Dat Nicolette er nog altijd topfit uitziet bewees ze een paar weken geleden al, maar wordt met deze plaatjes nog maar eens benadrukt:

nicolette kluijver topje verjaardag fotos 1

nicolette kluijver topje verjaardag fotos 2

Nicolette’s pikante fotoshoot

Al op haar zeventiende werd Kluijver ontdekt door Elite Model en reisde ze drie jaar de wereld over als model voor merken zoals Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star. Tussen 2002 en 2005 had ze enkele figurantenrollen in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Niet veel later brak ze door als presentatrice bij Spuiten en Slikken. In 2010 sierde ze de cover van het aprilnummer van mannenblad Playboy.

Niet veel later maakte ze de overstap naar RTL en mocht Expeditie Robinson presenteren, wat haar échte doorbrak was bij het grote publiek. Zoals we eerder schreven stond Nicolette een paar weken terug in de VROUW, waarvoor ze vrij pikante fotoshoot deed. Uiteraard hebben we daar wat beelden van. Je bekijkt ze hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VROUW (@vrouw_nl)