nicolette kluijver instagram foto
Women

Nicolette Kluijver blaast volgers van sokken met pikante Instagram foto

We kennen Nicolette Kluijver allemaal als de presentatrice van Expeditie Robinson en Spuiten en Slikken. Ze plaatst regelmatig foto’s op haar Instagram account waar verre reizen en haar kinderen centraal in staan. Dus dan verwachten we geen foto van een sexy Kluijver op onze tijdlijn. En toch wist ze ons te verrassen met een pikante sokken foto.

Nicolette Kluijver plaatst pikante sokken foto

Met een braaf imago is niets mis. Vooral niet als je een publiek figuur bent. Maar té braaf is ook weer saai, zo moet Nicolette gedacht hebben toen ze besloot om de onderstaande foto van zichzelf te maken en online te zetten. Ze maakte een subtiele naaktfoto en plaatste twee sokjes over haar tepels met de begeleidende tekst; “omdat ik anders zo’n geitenwollen sok imago krijg”.

De pikante foto kon op veel likes en reacties rekenen. Zo vaak zien we Nicolette niet voorbij komen in haar Eva kostuum. De foto is ruim 245K bekeken. Je hoort ons niet klagen, ze mag best wat vaker een beetje gek doen. Omdat we jullie uiteraard op de hoogte willen houden van het reilen en zeilen van het vrouwelijk schoon in ons land voelen we het als een verplichting om de bewuste foto met jullie te delen.

Nicolette Kluijver op Instagram

Hoewel we positief verrast zijn door deze actie komt het niet helemaal onverwacht. Nicolette plaatst zo nu en dan een foto waar we toch even bij moeten slikken. De uitdaging om met haar op een onbewoond eiland te zitten houden we even in ons achterhoofd. De presentatrice heeft onze aandacht en die houden we maar even vast. De zeldzame sokken foto branden we ook op ons netvlies.

Want het is niet de eerste pikante foto van miss Kluijver. We moesten even duiken in de archieven, maar we doken een paar plaatjes van deze dame op dat alles behalve ruikt naar geitenwollen sokken. Vanaf nu spreken we af dat Nicolette haar saaie imago vaker op mag poetsen met dit soort berichten. Tot die tijd moeten we het doen met de onderstaande foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken