Women

Nicolette Kluijver deelt pikante Playboy-foto met volgers

nicolette-kluijver-playboy-foto-instagram
(Foto: Instagram @nicolettekluijver_)

Er lopen heel wat prachtige actrices en presentatrices rond in Nederland.  Nicolette Kluijver kan zich zonder moeite tot de categorie mooiste presentatrices rekenen. Het voormalige model weet hoe ze voor een camera moet poseren en deed dit in 2010 al voor een prestigieus mannenblad. Nicolette is nog steeds trots op deze fotoshoot. Dat maakte ze onlangs kenbaar door een zinnenprikkelende throwback-foto op Instagram te plaatsen waarvoor ze een speciaal setje had aangetrokken.

Model en presentatrice

Nicolette Kluijver (38) begon haar rijke carrière als model. De geboren Hilversumse werd op haar 17de ontdekt door een modellenbureau. Ze werkte destijds voor een lokale omroep in Almere, de stad waar ze vanaf haar tiende woonde. Om te zien dat Nicolette een van vaderlands mooiste was, hoefde je geen geleerde voor te zijn.. Nadat ze een contract bij Elite Model tekende mocht ze de hele wereld rondvliegen voor fotoshoots van bekende designermerken als Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Haar carrière als presentatrice kwam in 2016 van de grond toen ze het programma Spuiten en Slikken ging presenteren. Later presenteerde ze voor televisiezender BNN meerdere programma’s, zoals Try Before You Die en De Klimaatpolitie. Na jaren voor BNN te hebben gewerkt stapte Nicolette in 2014 over naar het commerciële RTL. Ze presenteert sindsdien Expeditie Robinson, het survivalprogramma waar Juultje Tieleman en Rose Bertram vorig jaar in schitterden.

nicolette-kluijver-playboy-foto-instagram

Nicolette Kluijver zet Playboy-foto op Instagram

Nicolette Kluijver deelt wel vaker een pikante Instagram-foto, maar dit keer nam ze een Playboy uit 2010 ter hand. Zelf pronkt ze namelijk op de cover van die editie van het internationaal bekende mannenblad. Ze heeft voor de onderstaande throwback-foto een setje aangetrokken waarmee ze laat zien dat ze er nog steeds mag wezen. Zou dit een hint zijn voor een tweede fotoshoot voor Playboy? In de caption is alleen een smiley te zien, dus wie weet.

De presentatrice blaast opnieuw haar volgers van hun sokken met deze post op social media. De post wordt massaal geliked. Zo laat ook haar collega-Playboy coverster Bridget Maasland haar waardering blijken. Nicolette Kluijver mag met recht een van de mooiste vrouwen van Nederland worden genoemd. Ze is inmiddels 38 jaar, maar ze weet haar fans en volgers nog steeds te verbazen met haar voorkomen.

nicolette-kluijver-playboy-foto-instagram