nicolette-kluijver-instagram-foto-bikini
Women

Sportieve Nicolette Kluijver trakteert volgers op zwemfoto

We kennen Nicolette Kluijver vooral als de blonde presentatrice van spraakmakende televisieprogramma’s, maar ze weet soms zelf ook de tongen los te maken met een spannende Instagram-foto. Zo plaatste ze onlangs een foto waarin ze in een krappe bikini poseert aan de rand van een zwembad. Wij besteden graag wat extra aandacht aan deze mooie dame, dus zetten we haar even in het zonnetje.

Nicolette is model en presentatrice

Nicolette is gewend aan een leven voor de camera. De 37-jarige presentatrice werd op 17-jarige leeftijd ontdekt door modellenbureau Elite Model, waarna ze op de mooiste plekken ter wereld mocht poseren voor merken zoals Tommy Hilfiger en G-Star. Na drie jaar hield ze het voor gezien en stortte zich op een carrière op de Nederlandse televisie, en met succes.

Na een paar kleine projecten werd ze in 2006 het gezicht van het spraakmakende BNN-programma Spuiten en Slikken. Dit betekende de absolute doorbraak van Sophie. Ze presenteerde in de jaren die volgden talloze programma’s waarvoor ze een paar keer werd genomineerd voor de Televizier-Ring. Later trok Nicolette de aandacht met een pikante shoot voor Playboy, waar we Svenja van den Bogaart ook van kennen.

Nicolette Kluijver verrast volgers op Instagram

Nicolette Kluijver wist haar volgers eerder omver te blazen met een pikante Instagram foto, dus we waren blij verrast toen we haar wederom op onze tijdlijn voorbij zagen komen. Op de onderstaande foto zien we haar in een zwembad terwijl ze een strakke bikini draagt. In het onderschrift staat te lezen: Heerlijke sport en zo’n makkelijk outfitje. Wij zijn het daar volkomen mee eens, want ze ziet er geweldig uit.

We kunnen zien dat ze het poseren nog niet is verleerd, want ze kijkt verleidelijk in de camera. Wij kunnen een mooie vrouw in bikini wel waarderen, daarom hebben we Roxanne Kwant al eerder wat extra aandacht gegeven. Nicolette ziet er ook geweldig uit. We zien de blonde presentatrice graag wat vaker voorbij komen, dus wat ons betreft plaatst ze vaker dit soort betoverende kiekjes.