Media

Nicolette Kluijver deelt intiem moment met vriendin op Instagram-foto

nicolette-kluijver-playboy-foto-instagram
Foto: Instagram @nicolettekluijver_

Nicolette Kluijver kennen we allemaal als de goedlachse presentatrice die van alle markten thuis is. Ze werkt vol passie en plezier aan haar carrière op de Nederlandse televisie, maar neemt ook regelmatig de tijd om stoom af te blazen op een zonovergoten vakantiebestemming. Ze deelt haar avonturen graag met haar volgers op Instagram, en dit keer heeft ze een vriendin meegenomen om te poseren voor de camera.

Model en presentatrice

De presentatrice is bij het grote publiek bekend door de presentatie van de programma’s Spuiten en Slikken, en Expeditie Robinson, het populaire survivalprogramma waar we Juultje Tieleman ook in konden zien. Nicolette is echter van nog veel meer markten thuis, en is ook bekend met modellenwerk. Ze werd op haar 17de ontdekt door Elite Models, en reisde de hele wereld over om te poseren voor de camera.

Naast haar presentatie- en modellenwerk heeft Nicolette Kluijver ook meegedaan aan televisieprogramma’s, zo was ze in 2005 te zien in De Farm. Ze is zeer bedreven in televisiewerk, en werd in 2008 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring in de categorie aanstormend tv-talent. Ze wist in 2010 ook mannenblad Playboy te sieren, het magazine waar Claudia Tihan ook in heeft gestaan.

Nicolette Kluijver poseert met vriendin in bikini op Instagram

Nicolette Kluijver is een fervent zwemster, en neemt graag een duik in het zwembad of de oceaan. Ze deelt dan graag een zwemfoto met haar 413K volgers. Ze is op dit moment op vakantie op Bonaire, waar ze geniet van het warme klimaat en de azuurblauwe zee. Ze is echter niet alleen op het eiland, maar heeft samen met een vriendin een bikini aangetrokken om te zonnen.

Op de onderstaande foto zien we Nicolette Kluijver en haar vriendin poseren voor een selfie. Ze hebben beiden een zongebruinde huid, dus ze hebben al de nodige uurtjes in de zon doorgebracht. In de caption kunnen we lezen dat deze dame haar beste vriendin is. De presentatrice maakt tussen al dat harde werk tijd vrij om vakantie te vieren, en dat doet ze net zoals collega Marieke Elsinga het liefste op een plek met de meeste zonuren.