Women

Nicole Scherzinger toont afgetrainde lichaam in bikini op 44-jarige leeftijd

Nicole Scherzinger instagram

Voormalig Pussycat Doll Nicole Scherzinger laat regelmatig op Instagram zien dat ze nog in topshape verkeert. De zangeres deelt namelijk foto’s waarop haar afgetrainde lichaam goed is te zien. Ze werkt er dan ook hard voor, zoals we op kunnen maken uit de vele video’s waarop ze keihard traint voor een afgetraind lichaam. In haar meest recente foto ziet ze er ook waanzinnig goed uit, en daar staan we graag even bij stil.

Nicole de Pussycat Doll

Nicole Scherzinger is inmiddels 44 jaar, maar ze ziet er nog steeds adembenemend uit. Ze heeft een waanzinnig afgetraind lichaam, waar ze elke dag gedisciplineerd aan werkt. De ex-vriendin van Formule 1-coureur Lewis Hamilton was altijd al fan van een gezonde levensstijl, maar sinds ze een relatie heeft met voormalig rugbyspeler Tom Evans starten de twee dagelijks de dag met een flinke workout.

De knappe zangeres is wereldberoemd omdat ze van 2003 tot 2010 de leadzangeres van de burlesque-popgroep The Pussycat Dolls was. De band is inmiddels uit elkaar, maar ze wist ze als soloartiest naam voor zichzelf te maken. Nicole is naast zangeres ook een zeer invloedrijke influencer, en verdient een aardig inkomen aan haar activiteiten op social media.

Nicole Scherzinger showt afgetraind lijf in bikini op Instagram

Naast het feit dat ze lekker verdient als zangeres, danseres, actrice, en influencer, krijgt de voormalige pussycat ook een flink bedrag bijgeschreven als jurylid in de Britse versie van talentenshow X-factor. Gelukkig heeft ze naast al deze werkzaamheden ook nog tijd om te sporten, en het resultaat van haar inspanningen te delen met haar volgers op Instagram.

De knappe brunette heeft namelijk maar liefst 5.6 miljoen volgers op het platform, waaronder onze eigen Emma Heesters. Haar Instagram staat vol met foto’s en video’s waarop ze haar prachtige lichaam showt. Ze ziet er fantastisch uit voor een vrouw van 44, daarom past ze prima in ons lijstje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. Check hieronder haar recente post, waarop ze in een witte bikini poseert.