vuurwerk nft feelgood
Media

Deze online vuurwerkwinkel verkoopt knallende NFT’s voor het goede doel

Geen knallend vuurwerk dit jaar? Daar heeft de gloednieuwe Feelgood Vuurwerkwinkel iets moois op bedacht. Je kunt hier namelijk virtueel NFT vuurwerk kopen waarmee je het jaar knallend afsluit en een goed doel steunt. Dit is een prachtig alternatief voor de oeroude eindejaarstraditie.

Vuurwerk door middel van AR artworks

Met de Feelgood Vuurwerkpakketen zal jouw straat, huis of huiskamer veranderen in een (veilig) vuurwerkspektakel. Wat je nodig hebt? Alleen jouw mobiele telefoon, wat drankjes, vrienden en oliebollen. Toonaangevende kunstenaars en vormgevers hebben een volledige virtuele vuurwerkshow samengesteld door middel van Augmented Reality.

Deze vorm van vuurwerk is een goed alternatief dit jaar en is beter voor dieren en het milieu. Je kunt in de webshop kiezen uit verschillende 3D vuurwerkpakketten die je op 31 december kunt afsteken. Ook krijg je een toolkit waarmee je op social media kunt delen dat je meedoet aan deze actie.

Het mooiste aan dit spektakel is dat je je inzet voor Sheltersuits; een organisatie die zich inzet voor daklozen en vluchtelingen. Iets wat, juist in deze tijd, van enorm belang is. Iets om mee te nemen in de goede voornemens.

nft vuurwerk feelgood

Eerste NFT vuurwerk veiling ooit

Speciaal voor het project zijn er ook een aantal exclusieve, digitale vuurwerk artworks gecreëerd die op vrijdag 31 december via een NFT exchange zullen worden geveild. Ook hier wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan Sheltersuits.

Arne Koefoed, founder en Head of Ideas bij Wink: “We willen met Feelgood Vuurwerk een sympathiek alternatief bieden voor traditioneel vuurwerk. Een Amsterdams initiatief met een wereldwijde missie en 100% feelgood garantie. Met het kopen, geven of delen van een vuurwerkpakket steun je een goed doel, zodat je niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een lichtje schijnt in de donkere decemberdagen.”

Meer weten of een pakket aanschaffen? Check www.feelgoodvuurwerk.nl