Check deze monster vestiging van Starbucks in Milaan 11
Food & Drinks

Next-level koffie drinken? Kom naar Starbucks in Milaan!

In Milaan is sinds september de derde Starbucks Reserve Roastery ter wereld te vinden. Het bijzondere aan deze vestiging is dat je als klant het hele koffieproces van begin tot eind kunt volgen! De nieuwe vestiging bevindt zich in het voormalige postkantoor van Milaan. 

Dit is het eerste Starbucks filiaal waar de klanten volledig om de felgroene Scolari heen kunnen lopen. Naast koffie kun je er ook terecht voor vers brood, een goed ontbijt en een uitgebreide lunch.

Als je in het filiaal de wenteltrap oploopt dan kom je bij de chique Arriviamo Bar. Op de vroege avond worden hier cocktails gecombineerd met kleine hapjes. Honderden cocktails kan je er bestellen, maar je kan natuurlijk ook gewoon voor een Aperol spritz kiezen.

Wat misschien ook leuk is om te weten is dat bij de ingang het verhaal van Starbucks in de muur gegraveerd staat. Pak gerust je mobiel erbij en bekijk de muur met behulp van Augmented Reality. Wanneer je je telefoon op de muur richt, verschijnt er extra informatie over koffie en de geschiedenis van het bedrijf.

Bekijk hieronder de foto’s!

Check deze monster vestiging van Starbucks in Milaan 06

Check deze monster vestiging van Starbucks in Milaan 05

Check deze monster vestiging van Starbucks in Milaan 08

Check deze monster vestiging van Starbucks in Milaan 04 1