minikoelkast newair 60-can
Tech

Deze stijlvolle minikoelkast verandert elke ruimte in een mancave

Het afgelopen jaar hebben velen van ons veel tijd thuis doorgebracht. Of dat nou werk gerelateerd was, of bijvoorbeeld voor school of studie; we hebben allemaal tot op zekere hoogte moeten ervaren hoe het is om veel tijd op je thuiskantoor door te brengen. Extra belangrijk dus om je werkplek te upgraden met een minikoelkast. Neem bijvoorbeeld dit staaltje technologie.

NewAir-60 can Minikoelkast

De NewAir 60-can minikoelkast van, je raadt het al, NewAir, is een van de beste merken om je thuiskantoor een upgrade mee te geven. In plaats van helemaal op te moeten staan om een drankje uit te keuken te pakken, hoef je de NewAir 60 Can alleen maar naast of onder je bureau neer te zetten.

De minikoelkast is eenvoudig in te stellen, niet alleen omdat het een compact apparaatje is, maar ook omdat de minikoelkast is uitgerust met een omkeerbare dubbele glazen deur. Je kunt de manier waarop de deur opent dus aanpassen aan de indeling. Open van links of rechts. En met die dubbele glazen deur blijft al het lekkers wat je in de koelkast bewaard koel.

minikoelkast

Krachtpatser van een minikoelkast

Laat je niet misleiden door het kleine formaat van het apparaat. De NewAir 60 Can-minikoelkast is een echte krachtpatser als het gaat om het koel houden van je lekkernijen. En waar de NewAir misschien klein lijkt, is het een typisch voorbeeld van ‘schijn bedriegt’. Je kan het al raden aan de naam, maar in de minikoelkast passen maar liefst 60 blikjes! Of natuurlijk de ingrediënten om thuis cocktails te maken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de plankjes in de koelkast anders te leggen zodat je bijvoorbeeld plaats hebt voor grotere flessen. Met de makkelijk bedienbare thermostaat kan je kiezen uit 5 verschillende temperatuurinstellingen. Met de stijlvolle glazen deur en strakke zwarte afwerking zorgt de NewAir 60-can voor een uitstraling die past bij elk interieur.

minikoelkast

Kopen of niet?

Om een ideale thuiswerk situatie te creëren moet je natuurlijk wel wat over hebben. De prijs is daarom ook niet goedkoop. De combinatie van style en kwaliteit uit zich in dit geval in het prijskaartje. Voor $225 staat er een gloednieuwe NewAir 60-can bij jou op de kamer. Op Amazon valt de prijs wat goedkoper uit, namelijk vanaf $154.

minikoelkast