Food & Drinks

New York Pizza werft koeriers door ze letterlijk naar de maan te sturen

new york pizza ruimtereis maan

Ben jij op zoek naar een baan? Heb je daarnaast de ultieme droom om ooit een ruimtereis te maken? Geef je dan nu op! New York pizza werft nu namelijk personeel door ze de ruimte in te lanceren. Het bekende bedrijf heeft een plekje gefixt bij de eerste commerciële ruimtevlucht, en deze plek hebben ze gereserveerd voor een van hun koeriers. Dit is geen grap maar de realiteit.

New York Pizza stuurt koerier de ruimte in

New York Pizza heeft moeite met nieuw personeel vinden. Momenteel is er een enorme crisis op de arbeidsmarkt en zijn er veel meer banen dan personeel. New York Pizza besloot dat ze iets exceptioneels moesten bedenken om nieuw personeel te werven. Dat is in onze ogen zeker gelukt met deze actie.

Iemand naar de ruimte sturen om personeel te werven is echt next level. De CEO en oprichter van New York Pizza, Philippe Vorst, ziet dit als een unieke manier om zich te onderscheiden als bedrijf: “We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit!”

ruimtereis new york pizza

Solliciteer en maak kans op een ruimtereis

Hoe maak je kans? Alle pizzabezorgers die minimaal vier maanden bij New York Pizza werken maken kans op deze unieke reis. De winnaar zal pas volgend jaar bekend gemaakt worden, dus als je je nu aanmeld maak je nog steeds kans. Je kunt je op newyorkpizzajobs.com aanmelden.

Zijn er nog meer vereisten? Yes. De plek is namelijk gereserveerd voor de allerbeste pizzabezorger. Hoe ze dit bepalen weten we niet exact, je moet in ieder geval flink je best doen. Als je de winnaar bent krijg je een training om je tot in de puntjes voor te bereiden op jouw ruimtereis. In 2023 schiet New York pizza de gelukkige koerier, inclusief pizza, richting de maan!