Netflix films series
Film & Serie

Deze 5 series verwijdert Netflix eind december

Elke maand voegt Netflix een arsenaal aan nieuwe films en series toe aan de bibliotheek. Om plaats te maken voor nieuwe titels zullen sommige populaire shows van je beeldscherm verdwijnen. De deals die het streaming platform heeft met productiebedrijven, filmstudio’s en netwerken zorgt ervoor dat veel titels komen en gaan. Het moet tenslotte wel een beetje up-to-date blijven.

Netflix verwijdert series

Het afgelopen jaar is Netflix voor velen van ons wegens omstandigheden uitgegroeid tot een dagelijkse prik. Hoewel December nog maar op de helft is, zijn er al een handjevol titels bekend waarvan we eind van deze maand afscheid moeten gaan nemen.

We hebben de 5 beste en belangrijkste series hieronder voor je op een rijtje gezet. Mocht je deze series nog niet hebben gezien, dan moet je dat dus voor 30 december doen. Vanaf begin 2021 zijn deze steengoede series dus niet meer op Netflix te zien.

1. Dexter (30 December)

Dexter, de bekroonde en prijswinnende serie heeft een lange periode op Netflix gehad. Aan deze mooie tijd komt nu echter een einde. Zojuist is bekend geworden dat de serie vanaf 30 December niet meer te zien zal zijn op Netflix.

2. The Big Bang Theory (30 December)

CBS’s hit sitcom The Big Bang Theory is de afgelopen jaren het mikpunt van veel grappen geweest. Love it or hate it, The Big Bang Theory heeft talloze prijzen gewonnen en 12 seizoenen lang enorm succes gekend. Succes waar 30 December helaas een einde aan gaat komen. Wees er snel bij dus!

3. Sons of Anarchy (31 December)

Sons of Anarchy werd uitgezonden op FX, een dochteronderneming van Fox. Toen Disney in 2019 Fox kocht, kochten ze tegelijkertijd alles wat Fox had ontwikkeld of bezat, waardoor FX Networks nu officieel van Disney is. Waarschijnlijk zal Sons of Anarchy dus snel te zien zijn op Disney+.

4. The Office (31 December)

Dit is degene waar wij erg verdrietig van worden. De serie was jarenlang te zien op NBC en bleek een schot in de roos, ook al was het eigenlijk een remake van een Britse komedieserie. Netflix en The Office bleken een perfecte match voor elkaar. Niet gek ook dat deze serie een arsenaal aan prijzen heeft gewonnen. Helaas komt daar nu een einde aan.

5. How I Met Your Mother (31 December)

How I Met Your Mother is een van de beste comedy shows op Netflix. Daarom zullen de fans zeer teleurgesteld zijn dat deze comedy klassieker per 31 December niet meer te zien zal zijn op Netflix. Als je je binge-watch hebt uitgesteld is dit het perfecte moment om te beginnen, want eind deze maand is het einde van het tijdperk

Al deze series al gezien? Check dan deze 5 kerstfilms die je absoluut gezien moet hebben.