Netflix dropt brute Undercover Seizoen 2 trailer thumb
Film & Serie

Netflix dropt brute Undercover Seizoen 2 trailer

Zo, dat is nog eens lekker wakker worden op de maandagochtend. Netflix heeft namelijk vrij onverwachts de trailer van Undercover Seizoen 2 online gezet. En afgaande op deze trailer belooft seizoen 2 een hoop spektakel!

Undercover Seizoen 2

Het tweede seizoen speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één af. Kim, gespeeld door Anna Drijver, werkt inmiddels bij een Human Rights organisatie. Haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië leidt haar naar de El Dorado Ranch, een country manege in het Belgische achterland.

In haar onderzoek wordt ze geholpen door ex-collega Bob (Tom Waes), die undercover gaat om aan te pappen met wapenhandelaars Laurent en JP Berger. En dat allemaal terwijl Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, nog in de gevangenis zit.

Netflix dropt brute Undercover Seizoen 2 trailer

Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de bajes zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder. Ook Bobs eigen puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is…

Undercover Seizoen 2 releasedatum

Netflix heeft ook meteen de releasedatum van Undercover seizoen 2 aangekondigd. Zet in je agenda maar vast een dikke rode cirkel om 6 september, want vanaf dan zijn de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen op Netflix te zien.

Wij zitten er in ieder geval vast klaar voor. Tot die tijd moet je het doen met onderstaande trailer!