Netflix dropt trailer van angstaanjagende nieuwe 'Midnight Mass' serie
Film & Serie

Netflix dropt trailer van angstaanjagende nieuwe ‘Midnight Mass’ serie

Netflix heeft de allereerste trailer vrijgegeven voor Mike Flanagan’s ‘Midnight Mass’. Alle liefhebbers van het horror genre zullen in hun handen wrijven, want als we de trailer mogen geloven wordt het een spektakel. Dus hou je van films en series in het horrorgenre? Blijf dan vooral verder lezen.

Mike Flanagan’s Midnight Mass

Flanagan is geen onbekende in het genre. Zo regisseerde hij al The Haunting of Hill House, gevolgd voor Bly Manor uit 2020. Toch heeft Midnight Mass niks te maken met de eerder uitgekomen horror series. Het is een totaal nieuw verhaal, dit keer niet gebaseerd op een roman.

De film draait om een gesloten ​​gemeenschap die ‘wonderbaarlijke gebeurtenissen en angstaanjagende voortekenen beleeft na de komst van een mysterieuze priester’, volgens de synopsis die Netflix heeft vrijgegeven. De cast van de show bestaat onder andere uit Kate Siegel, Zach Gilford, Annabeth Gish, Hamish Linklater net als de oude castleden Henry Thomas en Rahul Kohli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Midnight Mass (@midnightmassnetflix)

Vertraging Midnight Mass

De voorbereidingen voor de show begonnen eigenlijk al in december 2019, maar door pandemie moest de productie worden stopgezet. Later werd de serie voortgezet onder strenge veiligheidsmaatregelen. Mike Flanagan reageerde zelf ook op de berichtgeving van de vertraging van de serie.

Hij schreef dat Midnight Mass het “meest persoonlijke verhaal is dat ik ooit heb verteld. Ik zat er eerst niet op te wachten om na Hill House nog een heel seizoen te regisseren, maar ik ben zo blij dat ik het uiteindelijk wel gedaan heb. Deze cast en crew is geweldig en ik had dit niet willen missen,” zei hij.

Midnight Mass Trailer

Midnight Mass speelt zich af in de kleine gemeenschap van Crocket Island, waar een voormalige bewoner terugkeert om een charismatische nieuwe priester te vinden, die vreemde en onverklaarbare wonderen met zich heeft meegebracht. Mike Flanagan kennende, veranderen dingen in een raptempo.

Bovennatuurlijke verschrikkingen sluipen de stad binnen en drijven de toch al verdeelde gemeenschap nog verder uit elkaar. In de trailer krijgen we een glimp van spookachtige figuren, verkleurde ogen en iets dat heel erg op een sekte lijkt. Wij kunnen niet wachten totdat deze griezelserie op Netflix te zien zal zijn! Midnight Mass zal op 24 september verschijnen op Netflix.