Netflix dropt eindelijk officiële trailer La Casa de Papel seizoen 3
Film & Serie

Netflix dropt eindelijk officiële trailer La Casa de Papel seizoen 3!

YESSSS! Goed nieuws voor alle La Casa de Papel fans die al een tijdje op seizoen 3 zitten te wachten… Netflix heeft zojuist namelijk de officiële trailer van het aankomende seizoen gereleased. Nu weten we ein-de-lijk wat we dit seizoen kunnen verwachten. We verklappen alvast één ding: het wordt weer groots en grandioos!

Begin april kondigde Netflix het derde seizoen aan met een trailer en maakte de releasedatum van 19 juli bekend. Vorige week verscheen er ook nog een mysterieuze video van el Profesor, maar vandaag kwam na lang wachten dan eindelijk de officiële seizoen 3 trailer online.

In de trailer zien we de bekende maskers op spectaculaire wijze hun rentree maken. De groep is ontsnapt en zit ondergedoken op een eiland, maar al snel wordt de rust verstoord, slaat iedereen op de vlucht en eindigt Rio in de handen van de politie.

En dat betekent maar één ding: het team opnieuw bij elkaar brengen en Rio bevrijden. El Profesor heeft wederom een plan bedacht waarbij het bezetten van een gebouw een grote rol speel. Gepaard met het nodige geweld gebeurt dit geheel in de vertrouwde La Casa de Papel stijl.

Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie.

Het nieuwste en derde seizoen van La Casa de Papel verschijnt dus op 19 juli. Na het zien van deze trailer zitten we er helemaal klaar voor. Wij zijn HYPED!