The witcher seizoen 2
Film & Serie

Netflix bevestigt The Witcher seizoen 2 met eerste trailer

Fans van de populaire game The Witcher werden op hun wenken bediend toen in 2019 het eerste seizoen van de serie uitkwam op Netflix. Na twee lange jaren wachten heeft Netflix het tweede seizoen eindelijk bevestigt. Als groot liefhebbers van zowel films en series als de oorspronkelijk game kunnen wij niet wachten. We moeten alleen nog even geduld hebben.

Netflix The Witcher

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Hij schreef de vijf-delige boekenreeks tussen 1994 en 1999. Vanaf moment één bleek de fantasyserie een schot in de roos. De populariteit die de serie inmiddels heeft verdiend is terug te zien aan de IMDB rating van 8.2.

In The Witcher volg je als kijker het verhaal van Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager die worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waarin hij als outsider niet gewenst is, en mensen vaak nog slechter blijken te zijn dan de monsters en andere schepsels waarop hij jaagt.

The Witcher Netflix seizoen 2

Voor de eerste blik van The Witcher seizoen 2 zijn we getrakteerd op een twee-minuten durende trailer. In het nieuwe seizoen volg je de reis van Geralt of Rivia (Henry Cavill) en prinses Cirilla van Cintra (Freya Allan) nadat ze elkaar weer in de armen konden sluiten aan het einde van seizoen één.

De informatie die we tot nu toe hebben gekregen over het plot van seizoen twee is, zoals gebruikelijk, niet veel. Wel is de eerste trailer vrijgegeven en hebben ze een kleine samenvatting gegeven over wat we precies mogen verwachten op 17 december. De synopsis kun je hieronder lezen.

Netflix The Witcher seizoen 2

De officiële synopsis van The Witcher seizoen 2 luidt als volgt: “Overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan tijdens de Slag bij Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, Kaer Morhen, zijn ouderlijk huis.

Buiten alle gevaren om moet hij Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.” The Witcher seizoen 2 zal op 17 december 2021 verschijnen op Netflix.