Film & Serie

Netflix bevestigt releasedatum van Stranger Things seizoen 4

stranger things seizoen 4

Het lange wachten wordt eindelijk beloond. Stranger Things seizoen 4 komt aankomende zomer uit. Ook heeft wordt op 6 november een teaser trailer van de Netflix serie uitgebracht, en daar hebben ze een goede reden voor. Iedereen die Stranger Things een beetje kent weet dat deze dag een extra bijzondere dag is.

Stranger Things

“Op 6 november 1983 werd Will Byers vermist in Hawkins, Indiana. Lang nadat de stad de zoektocht had opgegeven, bleven zijn vrienden zoeken, en ontdekten ze een mysterieus meisje dat alleen bekend was onder een nummer: Elf. Ze was alleen, opgejaagd en buitengewoon krachtig. Elf zou voor niets stoppen om hen te helpen hun vriend te vinden.’

Om deze bijzondere datum te vieren organiseerde de streamingdienst zelfs een Stranger Things dag, waarbij van de gelegenheid gebruik gemaakt werd om nieuwe beelden aan te kondigen, fans ervaringen met de cast te geven en limited edition merchandise aan te bieden. Oftewel – ze trokken alles uit de kast.

stranger things seizoen 4

Stranger Things seizoen 4

Naast veel bekende castleden, komen er ook een aantal nieuwe gezichten bij voor het nieuwe seizoen. Victor Creel – een mentaal gestoorde man die in een een psychiatrisch ziekenhuis wordt opgesloten voor een gruwelijke moord, wordt gespeeld door Robert Englund, de acteur die de beroemde Freddy Kruger speelde in de Nightmare on Elm Street-franchise.

Ook onthulde Netflix de titels van alle negen afleveringen van het nieuwe seizoen. We zien dat sommige afleveringen verwijzen naar enkele van de personages – De Hellfire Club, Vecna’s vloek, Het monster en de superheld, Beste Billy, De Piggyback, de Duik, Het bloedbad in Hawkins Lab, Het Nina-project, Papa.