Netflix

Deze 7 Netflix hitseries krijgen een vervolg in 2023

Netflix series vervolg 2023

Netflix is al volop bezig met series voor volgend jaar. Onlangs maakte het streamingplatform bekend welke series in 2023 een vervolg krijgen. Dat zijn er enkele tientallen en er zitten populaire namen bij. Kun je moeilijk kiezen? We helpen je op weg met 7 tips zodat je geen enkel nieuw seizoen van je favoriete serie meer mist in het nieuwe jaar.

Squid Game seizoen 2

De opzienbarende Zuid-Koreaanse serie Squid Game krijgt een tweede seizoen op Netflix. Hwang Dong-hyuk, de bedenker van de mateloos populaire serie vertelde onlangs dat hoofdpersoon Seong Gi-hun in de tweede reeks veranderingen doormaakt. Door de impact van gebeurtenissen in seizoen 1 maakt hij een nieuwe ontwikkeling door, zo verklapte Hwang Dong-hyuk, zonder al teveel details prijs te geven.

Lupin seizoen 3

Nog een internationale kraker: de Franse serie Lupin krijgt een vervolg, het derde seizoen. Hoofdpersonage Assane zit ondergedoken. Hij houdt het echter niet vol om zonder zijn vrouw en zoon te leven. Krijgt hij zijn plannen voor elkaar, om ergens ver weg met zijn gezin een nieuw leven op te bouwen? Dat zie je in seizoen 3 van Lupin.

Netflix 2023

Vikings: Valhalla seizoen 2

De hitserie Vikings Valhalla krijgt een vervolg in 2023. De opvolger van Vikings maakte een sprong van zo’n 100 jaar  vooruit, na de gebeurtenissen in de originele Vikings-serie. Hoe schrijven de nieuwe helden hun geschiedenis verder? We zijn zeer benieuwd.

Black Mirror seizoen 6

Het was lang onzeker of Black Mirror een vervolg zou krijgen. Het kwam namelijk tot een breuk van de makers van de serie – Charlie Brooker en Annabel Jones – en de productiemaatschappij.  Brooker en Jones begonnen hun eigen productiemaatschappij. De rechten voor de serie bleven bij de oude maatschappij, die overigens onder Endemol valt. Hoe het precies achter de schermen is opgelost weten we niet. Wel is zeker dat seizoen 6 van Black Mirror er komt volgend jaar.

Netflix 2023

Formula 1: Drive to Survive seizoen 5

In het genre documentaireseries was Formula 1: Drive to Survive één van de grootste Netflix hits. De Formule 1 won er veel fans bij, door dit openhartige kijkje achter de schermen. De serie startte in 2019 en is nu toe aan het 5e seizoen, dat in 2023 te zien zal zijn bij Netflix.

Sweeth Tooth seizoen 2

Deze als ‘post-apocalyptic fairytale’ omschreven serie krijgt ook een tweede seizoen. De verhaallijn heeft als basis een pandemie die bijna de hele wereldbevolking doodde. De overlevers krijgen te maken met hybride baby’s: deels mens, deels dier. Wat hebben zij precies met het virus te maken en hoe gaan de ouders ermee om? We gaan het zien in het tweede seizoen van de succesvolle fantasy serie Sweeth Tooth.

Shadow and Bone seizoen 2

Net als Sweet Tooth valt Shadow and Bone onder het fantasy-genre. Het uitgangspunt is echter totaal anders. Shadow and Bone is gebaseerd op de boeken van schrijver Leigh Bardugo. Het verhaal gaat over Alina Starkov, die ontdekt dat ze een Grisha is, een mens met bijzondere natuurkrachten. Voor Shadow and Bone maakte Netflix de releasedatum al bekend: 16 maart 2023.