netflix
Film & Serie

Netflix knalt met deze 5 topseries en films in februari

De kortste maand van het jaar gaat vaak gepaard met regen en kou. Het is dus een prima maand om de verwarming wat hoger te zetten en jezelf lekker voor de televisie te nestelen om Netflix series en films uit te spelen. Wij hebben de beste titels van de maand februari geselecteerd en ze in dit artikel voor je uitgelicht. Ga er lekker voor zitten, want er komen volgende maand een flink aantal toptitels aan.

Series en films op Netflix in februari

We hebben een top 5 gemaakt van de beste films en series die volgende maand op de streamingdienst te zien zijn. We hebben uiteraard ook de bijbehorende trailers toegevoegd, zo kun je alvast een beetje in de stemming komen. Er komen maar liefst 75 nieuwe films en series uit volgende maand, voor de complete lijst klik je hier.

1. Vikings Valhalla (seizoen 1)

Na het ongekende succes van de serie Vikings, waarin Ragnar Lothbrok Engeland ontdekte heeft Netflix besloten om een spin-off te maken van Vikings Valhalla. In deze serie is het de viking Leif Eriksson die op ontdekkingsreis gaat en voet aan land zet in Amerika. De vikingen zijn ondertussen nog steeds in oorlog met de Britten, hoe dit afloopt ga je ongetwijfeld zien in deze serie.

Seizoen 1 van Vikings Valhalla is vanaf 25 februari te zien.

2. Texas Chainsaw Massacre

Wat hebben we leatherface gemist. In deze remake hakt en zaagt de moordenaar er lekker op los. De film is aangepast aan de huidige tijd. Niet dat leatherface selfies maakt, maar hij jaagt op een groepje influencers die dat wel doen. Met zijn oude en vertrouwde kettingzaag jaagt hij wederom iedereen de stuipen op het lijf. Bekijk de angstaanjagende trailer van de Texas Chainsaw Massacre hieronder:

Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari te zien.

3. Space Force (seizoen 2)

Steve Carell heeft de verantwoordelijke taak om een tak van het leger te leiden dat zich gaat ontfermen over de ruimte. In seizoen 1 van Space Force zagen we hoe moeizaam dat hele proces in zijn werk ging. In seizoen twee moet Carell vrezen voor zijn baan en moet hij een manier verzinnen om het project tot een succes te maken. Want nu alles is opgezet dreigt het onder zijn bevel toch een mislukking te worden.

Seizoen 2 van Space force is vanaf 18 februari te zien.

4. Tall girl 2

In het eerste deel van Tall Girl (2019) zagen we hoe de middelbare scholier Jodi worstelde met haar lengte. In dit deel zien we hoe ze eindelijk rechtop durft te staan en verliefd wordt op een lange uitwisselingsstudent. Ze is eindelijk zelfverzekerd en populair na haar toespraak op school. In deze romantische komedie speelt wederom Ava Michelle de hoofdrol.

Tall Girl 2 is vanaf 11 februari te zien.

5. The Tinder Swindler

De documentaire The Tinder Swindler gaat over de Israëlische oplichter Shimon Hayut, die zich tegenover zijn dates, die hij voornamelijk op Tinder ontmoette, voordeed als diamanthandelaar en rijke jetsetter. Op deze manier wist hij talloze vrouwen veel geld te ontfutselen en maakte zo miljoenen buit. Niet alles is wat het lijkt op datingsites, zo blijkt uit deze interessante docu.

The Tinder Swindler is vanaf 2 februari te zien.