mindhunter netflix serie
Film & Serie

Geweldig nieuws voor fans van de Netflix serie Mindhunter

Fans van de Netflix serie Mindhunter mogen wellicht uitkijken naar een derde seizoen. In 2019 kwam het eerste seizoen van de serie uit, en dat bleek een schot in de roos te zijn. Vorige week plaatste de streamingdienst nog op hun Twitter dat er ‘iets bijzonders’ aan zat te komen van David Fincher.

Fans houden hoop

Na de cryptische tweet van Netflix waren fans van over de hele wereld overtuigd dat het zou gaan over een potentieel nieuw seizoen van Mindhunter. Hoewel het ‘bijzondere’ nieuws uiteindelijk niet over desbetreffende serie ging, had regisseur Asif Kapadia nog wel een bericht voor alle fans die uitkijken naar een nieuw seizoen.

Hij zei hierover op Twitter dat fans die wanhopig een derde seizoen willen, zich moeten laten horen:”Het publiek over de hele wereld moet @netflix laten weten dat er echte interesse en vraag is naar seizoen 3 van @MINDHUNTER_”, schreef hij. “Als je genoeg lawaai maakt, kan het echt gebeuren.”

Mindhunter seizoen 3?

Dat was een van de grootste hints dat de show nog niet helemaal gestopt is. De serie volgt Holden Ford, Bill Tench en Wendy Carr terwijl ze een psychologisch profiel proberen op te bouwen over Amerikaanse seriemoordenaars. Hoewel de serie razend populair bleek te zijn, is een derde seizoen tot dusver uitgebleven.

Het is gebaseerd op gebeurtenissen uit het echte leven waar een team van FBI-agenten met een theorie kwam dat moordenaars dezelfde mentale neigingen zouden kunnen hebben waardoor autoriteiten hen zouden kunnen pakken voordat ze een ander slachtoffer vinden. Fincher onthulde in een interview waarom een derde seizoen uitbleef.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MINDHUNTER (@mindhunter)

Hij zei hierover dat het maken van de serie een gigantisch grote taak was en veel tijd en moeite kostte. Hij vertelde erover dat het maken van de serie alleen al zeven maanden per jaar zou kosten. Toch lijkt het er nu stevig op dat de deur nog op een kiertje staat. Gekruiste vingers dus!

Check ook onze andere Netflix lijstjes: