Film & Serie

Documentaire ‘Neymar: The Perfect Chaos’ staat nu op Netflix

neymar netflix documentaire perfect chaos

Je houdt van hem of je haat hem: de Braziliaanse profvoetballer Neymar. Dat is de insteek van deze documentaire op Netflix: ‘Neymar: The Perfect Chaos’. In deze 3-delige mini-docu volg je zowel de mens, als de voetballer, Neymar. Van zijn gekte tot zijn ongelofelijke skills op het veld. Een prachtig inkijkje in het leven van een van de beste voetballers ter wereld.

Neymar heeft zijn eigen docu op Netflix

We kennen Neymar vanwege zijn prachtige goals, dribbels en schwalbes. Daarnaast kennen we hem van zijn jetset leventje en opvallende looks. Hij heeft twee verschillende kanten en dat is ook de reden dat hij zowel liefde als haat krijgt. Maar wie is de persoon Neymar, en waar komt hij vandaan? Antwoorden op deze vragen krijg je in deze kersverse documentaire.

Van het privéleven van Neymar is niet zo gek veel bekend, maar dat verandert dankzij de driedelige documentaireserie. Je begrijpt direct iets beter waarom zijn gedrag soms zo verwarrend kan zijn. Het leven van glitter en glamour gaat niet altijd over rozen. Vooral niet als je opgegroeid bent in een arme wijk in Brazilië en al op 12-jarige leeftijd alle ogen op je gericht hebt.

netflix neymar

Messi, Beckham en Pele bespreken deze golden boy

In de docu komen veel mensen uit zijn direct omgeving voor. Zo leren we zijn vader kennen, die het bedrijf Neymar Company (een bedrijf met maar liefst 250 medewerkers) runt. Een strenge man die het beste met zijn zoon voorheeft. Zijn moeder, zijn zoontje en de moeder van zijn kind komen ook voor in de persoonlijke docu.

Naast de familie van Neymar heeft Netflix ook grote sterren als Lionel Messi, David Beckham en Pele voor de camera gekregen. Allen hebben ze een visie op de superster die Neymar geworden is. ‘Neymar: The Perfect Chaos’ is vanaf vandaag te streamen op Netflix.