Netflix

Netflix in mei: deze titels kan je deze maand nog verwachten

Netflix in mei

Welkom bij onze nieuwe vooruitblik op de nieuwe films en series op Netflix in mei. We houden je door middel van deze artikelen op de hoogte van alles wat eraan komt. Of dat nu comedy-specials, shows of films zijn. We kunnen je vertellen dat het er nogal wat zijn.

Nieuwe films en serie op Netflix in mei

Zo zullen er deze maand niet alleen een veelbelovende Nederlandse film verschijnen op Netflix in mei – ook zullen er een aantal comedy-specials te zien zijn die je gegarandeerd wil bekijken. Maar dat is niet alles. Ook zal het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things uitkomen. Benieuwd wanneer? Blijf vooral lezen.

1. Katt Williams: World War III – Comedy special – 17 mei

World War III is de eerste special die de legendarische comedian Katt Williams organiseert sinds Great America in 2018. In deze nieuwe special zal de komiek diep in de wereld van complottheorieën duiken en een waarheidsgetrouw maar hilarisch overzicht geven van enkele van de wildste en (helaas) meest populaire van het moment.

2. F*ck Love Too – Film – 20 mei

F*ck Love Too is niet de meest gehypte film onder de moderne man, maar aangezien het een productie is van Nederlandse bodem, mocht deze natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. De film is een romantische komedie-drama op Netflix die het avontuurlijke leven volgt van Lisa, Angela en Kiki, die op een vrijgezellenvakantie vertrekken. Leuk om te kijken met je wederhelft.

3. My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman – Interview serie – 20 mei

Niemand minder dan onder andere Will Smith gaat in gesprek David Letterman voor zijn laatste seizoen van My Next Guest Needs No Introduction. Verwacht trouwens geen dieptegesprek over zijn veelbesproken Oscar-optreden, aangezien de aflevering van het vierde seizoen vóór maart werd opgenomen.

Wel zal het laatste seizoen bestaan uit een aantal opmerkelijke gasten, waaronder Kevin Durant, Billie Eilish, Cardi B, Ryan Reynolds en Julia Louis-Dreyfus. Ontzettend veel om naar uit te kijken dus. Wat ons betreft is dit één van de beste interview-shows die op de streamingdienst te vinden is.

4. Ricky Gervais: SuperNature – Comedy special – 24 mei

Een tijdje geleden schreven we al over de nieuwe Netflix-special van Ricky Gervais. Hij is één van de meest succesvolle comedians uit de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Genoeg reden dus om op 24 mei SuperNature in je agenda te zetten. Het beloofd namelijk een spektakel te worden.

5. Stranger Things seizoen 4 (volume 1) – 27 mei

We houden ervan om het beste tot het laatst te bewaren, zo ook nu. We moeten al tijden wachten op het nieuwe seizoen van Stranger Things, maar nu lijkt het eindelijk zover. Het nieuwe seizoen zal uit twee delen bestaan, waarbij het eerste deel verschijnt op Netflix op 27 mei. Zet dus maar vast in je planning.

Films en series op Netflix

Als je op zoek bent naar een nieuwe film om te kijken of een nieuwe serie om te bingen aankomend weekend, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken wekelijks een selectie van de beste shows die te vinden zijn om de populaire streamingdienst. Genoeg reden dus om één van de onderstaande artikelen te lezen: