Netflix maakt datum La Casa de Papel seizoen 3 bekend
Film & Serie

Netflix maakt releasedatum van seizoen 3 La Casa de Papel bekend!

Heerlijk nieuws voor de liefhebbers van de Netflix hitserie La Casa de Papel: de releasedatum van het derde seizoen is bekend gemaakt! Eind vorig jaar werd seizoen 3 al aangekondigd, maar niemand wist precies wanneer deze zou verschijnen. Daar is nu verandering in gekomen. En nee, het gaat gelukkig niet om een slechte 1 april grap!

Op de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Netflix verschenen vanmiddag de trailers met de aankondigingen over de releasedatum. Op Facebook schrijft Netflix: “Zelfs El Profesor had dit niet verwacht 😱 La Casa De Papel Deel 3, vanaf 19 juli te zien op Netflix.”

Seizoen 3 verschijnt dus op 19 juli op Netflix. Zet een hele dikke rode cirkel in je agenda, want vanaf die dag ben jij eventjes niet te bereiken. Want na het zien van onderstaande trailer wil je het derde seizoen in één keer binge watchen!

In de release trailer zien we de hoofdpersonages lekker van hun vakantie genieten. Maar als we Netflix moeten geloven is vanaf 19 juli de rust voorbij. De klopjacht op de grootste criminelen van Spanje zal dan na een lange pauze weer beginnen!