Film & Serie

Netflix komt in juli met heel veel dikke nieuwe titels

Netflix komt in juli met heel veel dikke nieuwe titels

Goed nieuws voor filmliefhebbers: twee van de beste mannen-films aller tijden zijn vandaag op Netflix verschenen. Scarface & The Big Lebowski, twee all time klassiekers, zijn nu via Netflix te bekijken. Dit maakt onze week direct goed. Maar ook in Juli komt er genoeg moois online op Netflix.

Heb jij in Juli geen vakantieplannen? Dan hoef je je alsnog zeker niet te vervelen. Een nieuwe maand staat namelijk gelijk aan nieuwe Netflix titels. En in de maand Juli pakt Netflix uit met een aantal hele dikke titels, een sterren line-up wel te verstaan. Wij hebben de de belangrijkste titels, inclusief datum van online komen, op een rij gezet zodat jij deze maand niks meer hoeft te missen!

Gotham (seizoen 5)- 1 juli

Morgen komt direct een knaller van een seizoen online: Gotham seizoen 5. Gotham is een Netflix serie die gaat over detective James Gordon. Hij probeert criminaliteit tegen te gaan voordat Batman de ster van Gotham City zal worden.

Unsolved Mysteries- 1 juli

Dit is een serie waar we enorm naar uitkijken. Deze Netflix original is namelijk nieuw en de trailer belooft veel goeds. Het is een remake van de gelijknamige serie die liep van 1987 tot 2010. Zoals de titel al verraad gaat het over waargebeurde en onopgeloste mysteries.

Stateless– 8 juli

Ook Stateless is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Stateless gaat over vier mensen die elkaar ontmoeten in een immigratie detentiecentrum in Australië. Vier mensen met verschillende verhalen en achtergronden die samenkomen. Mooie serie als je vriendin nog een serie zoekt.

Cursed– 17 juli

Dit is een genre waar je echt van moet houden. Toch verwachten we veel van deze nieuwe Netflix-original. De serie gaat over Arthur en Nimue. Samen gaan ze op avontuur om een eeuwenoud zwaard naar Merlijn te brengen, je kent het wel. Wij zijn benieuwd.

Suits (seizoen 8, deel 1)- 18 juli

Onze favoriete kantoorserie is terug op Netflix. Stiekem heeft de echte fan seizoen 8 waarschijnlijk al gekeken. Maar eindelijk staat deel 1 van seizoen 8 vanaf 18 juli op Netflix. Hoe houden Harvey, Donna en Louis zichzelf dit seizoen uit de problemen?

How to sell drugs online (fast) (seizoen 2)– 21 juli

Om de liefde van zijn leven terug te winnen, begint een nerdierige scholier online xtc te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt uiteindelijk een van de grootste dealers van Europa. Deze Duitse original is vanaf 21 juli te zien.

Vis a Vis: El Oasis– 31 juli

De Spaanse serie Vis a Vis is een geweldig succes. Met maar liefst een 8,3 score op IMDB zijn er enorm veel goede kritieken en wij hebben ook genoten van de serie. Het leek even alsof het na 4 seizoenen voorbij was met de serie. Gelukkig komen ze nu terug met Vis a Vis: El Oasis. In dit seizoen maken we een sprong van 5 jaar in de tijd. Zet 31 juli in de bingewatch agenda.