Netflix hitserie Peaky Blinders krijgt twee nieuwe seizoenen!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Van deze update zullen de meeste mannen heel erg blij worden! Er komen namelijk nog twee extra seizoenen aan van je favoriete gangsterfamilie!

Na de Eerste Wereldoorlog in 1918 neemt de gangsterfamilie Peaky Blinders de stad Birmingham over. De criminele Shelby familie krijgt aardig wat klappen, maar dat maakt elke aflevering tot de laatste adem spannend. Het vijfde seizoen was al bevestigd. Maar er komt meer aan!

Een van de bedenkers van de succesvolle hitserie, Steven Knight, heeft onlangs bevestigd dat er twee nieuwe seizoenen bij gaan komen. Dat deed hij tijdens een lunch van de Birmingham Press Club.

Helaas, zullen we wel nog even moet wachten… Het vijfde seizoen van Peaky Blinders verschijnt pas in 2019, dus voor het zesde en zevende seizoen zul je toch echt even wat meer geduld moeten hebben.

Bekijk hieronder de trailer:

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....