Netflix hitserie Peaky Blinders krijgt officiële film!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Geweldig nieuws voor liefhebbers van Netflix hitserie Peaky Blinders: er is een officiële film in productie! Regisseur van de serie, Otto Bathurst, heeft namelijk verklapt dat er een verfilming in de maak is.

Er is nog officiële geen aankondiging geweest, maar acteur en hoofdrolspeler Cillian Murphy hintte eerder al op een mogelijke verfilming van de serie. En nu lijkt het er dan toch echt van te gaan komen!

Verfilming

We zullen wel nog even moeten wachten, want de geruchten zeggen dat de schrijver van de serie Stephan Knight momenteel nog druk bezig is met het schrijven van de film.

Volgens mij zijn de hitmakers nu al aan het schrijven voor de film

In een interview met Yahoo News zei regisseur Otto Barhurst namelijk het volgende: “Volgens mij zijn de hitmakers nu al aan het schrijven voor de film.” Dat kan dus maar één ding beteken. Er komt gewoon een officiële film van je favoriete gangsterfamilie!

Cillian Murphy

Nu maar hopen dat in de film de rol van Tommy Shelby gewoon weer door Cillian Murphy zal worden gespeeld. Laatstgenoemde gaf eerder al aan het idee van een verfilming erg “sexy” te vinden.

Tot het zover is zal je het nog even met de Netflix serie moeten doen. Maar gelukkig zijn daar onlangs nog twee nieuwe seizoenen voor aangekondigd. Check hieronder dus meteen nog even de trailer van seizoen 5, als je dat nog niet gedaan hebt!

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...