Netflix films oktober
Film & Serie

5 nieuwe Netflix films in oktober

Oktober 2021 staat weer bijna voor de deur, en dus is het tijd om een kijkje te nemen in wat voor leuks Netflix deze maand voor ons in petto heeft. Dit keer behandelen we de 5 beste Netflix films die volgende maand naar onze favoriete streamingdienst komen.

Best Netflix films in oktober

Hoewel Netflix de volledige lijst nog niet bekend heeft gemaakt, is de lijst op z’n zachts gezegd al indrukwekkend te noemen. Met Halloween voor de deur kunnen we ongetwijfeld ook wat nieuwe horrorfilms verwachten. Desalniettemin hebben we een hele hoop om naar uit te kijken! Wij hebben een top-5 gemaakt van de beste Netflix films voor aankomende maand.

1. The Guilty (1 oktober 2021)

Superster Jake Gyllenhaal speelt de hoofdrol in deze ijzingwekkende thriller. Maar de rest van de castleden zijn ook niet de minste. Ethan Hawke, Riley Keough en Paul Dano zijn allemaal te zien in deze nieuwe misdaadthriller. We volgen in The Guilty een gedegradeerde politieagent die in de meldkamer is neergezet. Op de laatste dag van zijn dienst krijgt hij een angstaanjagend belletje van een ontvoerde vrouw die dringend hulp nodig heeft.

2. There’s Someone Inside Your House (6 oktober 2021)

Van de producers van onder andere Stranger Things en The Conjuring Universe is There’s Someone Inside Your House eentje waar wij zeker naar uitkijken. Wanneer een jong meisje vanaf het prachtige Hawaii naar een klein stadje in Nebraska verhuisd, begint het aftellen naar haar middelbare schooldiploma.

Als de grote dag steeds dichterbij komt, worden haar klasgenootjes gestalkt door een bloeddorstige moordenaar die al hun duistere geheimen aan de stad wil blootleggen. De vriendengroep moet in een race tegen de klok de identiteit van de moordenaar ontdekken voordat ze zelf slachtoffer worden.

3. Night Teeth (20 oktober 2021)

Met hoofdrollen gepeeld door Debby Ryan en Lucy Fry komt de nieuwste thriller Night Teeth net op tijd voor Halloween. De film is geregisseerd door Adam Randall en gaat over twee vrouwen die door LA worden gereden tijdens een avondje uit. De chauffeur die hen rondrijdt zal echter voor zijn leven moet vechten om te overleven.

Netflix films oktober night teeth

4. Army of Thieves (29 oktober 2021)

In de zomer werd Zack Snyder’s Army of the Dead uitgebracht. Deze film is een vervolg daarop. Sterker nog, Army of Thieves speelt zich af 6 jaar voor de gebeurtenissen van Army of the Dead, tijdens het vroege stadia van de zombie-uitbraak. In deze film moet een groep met dieven een nieuwe heist plegen.

5. Hypnotic (27 oktober 2021)

Kate Siegel, die ook de hoofdrol speelt in de serie The Haunting of Hill House, zal de hoofdpersoon spelen van weer een ander horrorproject op Netflix, namelijk Hypnotic. De horrorfilm gaat over een jonge vrouw die het beste uit haarzelf probeert te halen en hiervoor een hypnotiseur inhuurt. De dingen lopen totaal anders dan ze had gehoopt.

Netflix films oktober hypnotic

Netflix films en series in november

Wij kijken ieder jaar weer uit naar de maand oktober, mede door Halloween. Deze maand mogen alle bingewatchers weer genieten van de beste films, series en documentaires op de populaire streamingdienst. Maar elke maand komen er zoveel titels uit dat we ons kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Houdt daarom onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Check ook onze Netflix lijstjes van de afgelopen maanden: