Netflix-film Ferry
Film & Serie

Nieuwe Netflix-film Ferry vanaf 14 mei online

Eindelijk: de release datum van de langverwachte Netflix-film Ferry is bekendgemaakt. Na het succes van de keiharde serie Undercover, kondigde de populaire streamingdienst eerder al aan dat er een prequel film zal verschijnen die het grote Undercover-verhaal nog meer diepte gaat geven. De film gaat het verhaal vertellen van de Brabantse drugsbaron Ferry Bouwman en zijn vrouw Danielle. Op 14 mei zal de film Ferry te zien zijn op Netflix.

Netflix-film Ferry

In de nieuwe Netflix-film Ferry gaan we terug in de tijd en komen we meer te weten over het personage Ferry Bouwman (Frank Lammers). Zo krijgen we eindelijk te zien hoe de topcrimineel uit Undercover zich heeft opgewerkt van loopjongen tot een van de beruchtste drugsbaronnen van de Benelux.

Lange tijd hield de streamingdienst het bij ‘binnenkort’. Gelukkig is onlangs de release datum bekendgemaakt. Dus pak je agenda er maar bij: vanaf 14 mei is de film te streamen. Daarnaast heeft de geliefde streamingdienst ook de cast onthuld. Helaas komen niet alle personages terug in Ferry.

Netflix-film Ferry

Sterrencast en trailer

Omdat het een prequel is zullen we enkele bekenden van de hitserie Undercover niet terugzien. Wel zien we in de vette trailer twee nieuwe gezichten. Monic Hendrickx (Penoza) en Huub Stapel (Flodder) zijn aan de cast toegevoegd. Zo speelt Hendrickx de rol van Claudia, de zus van Ferry.

En Stapel speelt de rol van van Ferry’s mentor Brink. Bovendien liet Lammers eerder al in een reactie weten dat ook in Undercover seizoen 3 een grote rol voor hem en Elise Schaap (Familie Kruys) is weggelegd. Bekijk hieronder de trailer om alvast aan de nieuwe gezichten te wennen.

Undercover seizoen 3

Het tweede seizoen eindigde met een redelijk gesloten einde. Aan RTL Boulevard vertelt Waes dat de opnames van seizoen drie op dit moment nog aan het draaien zijn. Ook is de releasedatum inmiddels bekend. Het nieuwe seizoen kunnen we volgens de acteur in september op Netflix verwachten.