Nieuwe Netflix-film Blood Red Sky geeft kijkers nachtmerries
Film & Serie

Nieuwe Netflix-film Blood Red Sky geeft kijkers nachtmerries

Er is met veel enthousiasme gereageerd op de nieuwe Netflix-horror Blood Red Sky. Fans noemen de film een ‘enge en intense rit’. Omdat we groot fan zijn van films en series mocht deze titel dus niet ontbreken! De film speelt zich volledig af in een vliegtuig wat gekaapt worden door een groep terroristen. Een mysterieuze vrouw moet haar monsterlijke geheim onder ogen komen om haar jonge zoon te beschermen.

Netflix-film Blood Red Sky

De film, geregisseerd door Peter Thorwarth, volgt een Duitse weduwe met een mysterieuze ziekte. Ze wordt gedwongen om in actie te komen wanneer een groep terroristen een  nachtvlucht proberen te kapen. Fans van het horror genre zijn echter erg positief over de film. Een van de reacties was: “Ik zou Blood Red Sky absoluut aanraden aan iedereen die van spannende films en series houdt, zoals Stranger Things.”

De synopsis van de film is als volgt: “Nadja en haar tienjarige zoon zijn op een nachtvlucht van Duitsland naar New York wanneer een groep terroristen gewelddadig de controle over het vliegtuig neemt en het leven van de passagiers bedreigt. Plots staat Nadja voor een onmogelijke keuze – moet ze haar innerlijke monster onthullen dat ze jarenlang voor haar zoon verborgen heeft gehouden om hem te redden?

Netflix-film Blood Red Sky

Blood Red Sky Trailer

De film heeft een enorme vlucht genomen in populariteit op Netflix. Ongebruikelijk, als je je bedenkt dat het van oorsprong een Duitse film is. Hoewel de film dus van Duitse maak is, wordt er wel veel Engels in gesproken. De film gaat namelijk over een vlucht naar Amerika. Ook zullen er internationale sterren in de film te zien zijn.

Blood Red Sky is een film waarbij je op het puntje van je stoel zit. Het is spannend en zal waarschijnlijk voor velen een verrassing zijn wanneer ze het gaan kijken. Het is hartverscheurend in zijn conclusie, maar elk moment in de aanloop naar de conclusie voelt als een rollercoaster. Blood Red Sky is op 23 juli gereleased op Netflix.