Eindeloos Netflixen onder de douche met dit douchegordijn
Film & Serie

Eindeloos Netflixen onder de douche met Netflix douchegordijn

Ben jij het type persoon die bij een goede serie meteen een Netflix marathon inzet? Hoe meer seizoenen, hoe beter. Voor deze diehard Netflix junkies is er een speciaal Netflix douchegordijn, zodat je zelfs tijdens het douchen rustig verder kunt kijken.

Netflix Douchegordijn

De Screenholder Shower Curtain is een doorzichtig douchegordijn voorzien van maar liefst 17 vakjes. Van je laptop tot tablet en smartphones, alles past erin. De vakjes zijn touch sensitive zodat je vanuit de douche je apparaat gewoon kan bedienen.

De vakjes hangen op verschillende hoogtes zodat je device altijd op de perfecte kijkhoogte hangt. Geen gedoe met een stijve nek dus. Ideaal voor de verslaafde Netflixers onder ons!

Eindeloos Netflixen onder de douche met dit douchegordijn 04 Eindeloos Netflixen onder de douche met dit douchegordijn 03 Eindeloos Netflixen onder de douche met dit douchegordijn 01 Eindeloos Netflixen onder de douche met dit douchegordijn 02

Het beste van alles is misschien nog wel de prijs. Voor nog geen $20 bestel je het douchegordijn op Amazon. Ga jij ‘m halen?